GRUDI PREKRILA KOMADIĆIMA TKANINE, A KAD SE OKRENULA, SVIMA PALA VILICA: Pevačici sevnula GOLA ZADNJICA u providnoj haljini (FOTO)
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

ŠOK IZDANJE

GRUDI PREKRILA KOMADIĆIMA TKANINE, A KAD SE OKRENULA, SVIMA PALA VILICA: Pevačici sevnula GOLA ZADNJICA u providnoj haljini (FOTO)

Pop kultura -

Britanska pevačica i radijska voditeljka Ešli Roberts pobrinula se da bude glavna tema nakon dodela Brit nagrada, i to zahvaljujući kreaciji u kojoj je pokazala baš sve.

Ešli Roberts
foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

41-godišnja Ešli se na samoj dodeli pojavila u srebrnom topiću i asimetričnoj suknji, ali je svoju odvažniju stranu pokazala na zabavi nakon svečane ceremonije. Tamo se pojavila u potpuno providnoj haljini u kojoj su joj grudi prekrila tek dva komadića tkanine, a ispod koje je nosila tangice, pa je njena pozadina došla u prvi plan.

Ešli Roberts
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ešli se proslavila kao članica grupe Pussycat Dolls, a razgolićena izdanja tokom godina postala su joj zaštitni znak i za nju kao da vredi izreka manje je više.

Ešli Roberts
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ešli je 2020. prekinula ljubavnu vezu s italijanskim plesačem Đovanijem Perniceom, koji je od nje mlađi deset godina, ali čini se da to nije previše uticalo na nju. U vezi su bili godinu dana nakon što su se upoznali na jednom plesnom takmičenju 2018. godine, a danas nije poznato da li je u ljubavnoj vezi.

Ešli Roberts
foto: NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Dobra sam prema samoj sebi i prilično sam nezavisna. Lepo je povezati se s nekim, ali u ovom trenutku karantin je još uvek aktivan, tako da sam tu gde jesam", izjavila je nakon raskida u jednom intervjuu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

POZA KOJU JE OSMISLILA VODITELJKA! U šestoj deceniji života mami uzdahe mušakaraca, HALJINA, STAV I DETALJI KOJI OBARAJU SA NOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track