KO JE OMILJENA TURSKA GLUMICA KOJA JE NESTALA POSLE ZEMLJOTRESA: Verenik je prevario s PRIJATELJICOM, a onda - još jedan UDARAC
Foto: Printscreen YouTube

NEMA SREĆE U LJUBAVI

KO JE OMILJENA TURSKA GLUMICA KOJA JE NESTALA POSLE ZEMLJOTRESA: Verenik je prevario s PRIJATELJICOM, a onda - još jedan UDARAC

Pop kultura -

Popularna turska glumica Džansu Dere navodno je, prema pisanju španskih i pojedinih turskih medija, nestala u ruševinama nakon niza razornih zemljotresa. Međutim, njeni fanovi i pojedini turski mediji s druge strane tvrde da je živa i da pomaže ugroženima, a kao dokaz su objavili snimak za koji tvrde da se ona nalazi na njemu.

Pisalo se da je glumica, koja je igrala u mnogim turskim serijama koje su se prikazivale kod nas, poput "Sulejman Veličanstveni", "Sila", "Ezel", navodno pod ruševinama jer od nje nije bilo ni traga ni glasa.

Međutim, nakon ovih vesti, fanovi su na društvenim mrežama objavili snimak na kom tvrde da je na njemu turska glumica koja deli pomoć za ugrožene.

Inače, Džansu Dere je 2000. godine postala mis Turske, ali joj je vlada njene zemlje zabranila učešće na svetskom takmičenju jer se ono te godine održavalo na Kipru, u grčkom delu Nikozije.

Džansu je ostala bez šanse da se bori za svetsku krunu na izboru lepote, pa se posvetila obrazovanju.

Atraktivna Džansu uglavnom je dobijala glavne uloge u serijama koje su kod nas bile jako popularne.

Džansu Dere, koja važi za jednu od najplaćenijih turskih glumica, igrala je glavne uloge u serijama "Sila" i "Sulejman Veličanstveni","Preljubnik"...

Pored glume, Džansu je nastavila da se bavi i modelinogm, pa je često krasila naslovne strane modnih magazina.

Iako je na profesionalnom planu ostvarila sve svoje želje, te je postala velika zvezda, na ljubavnom polju joj nikada nisu cvetale ruže.

Džansu je dugo bila zaljubljena u komičara Džema Jilmaza, za koga je i bila verena. Međutim, veliki skanal je nastao kada je saznala da ju je on prevario sa najboljom prijateljicom, sa kojom je ubrzo dobio i dete.

Nakon razočarenja započela je vezu sa svojim menadžerom. Međutim, ubrzo ju je i on ostavio zbog druge žene.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:48

TURSKA JE TRUSNO PODRUČJE, A SRBIJA IMA SLIČNU STRUKTRU?! Sturčnjaci otkrili zbog čega se radi o RETKO RAZORNOM tipu zemljotresa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track