MOGLA BIH UBITI BIVŠEG, NJEGOVA DEVOJKA JE SLEDEĆA: Šakira šalje Pikeu JEZIVE PORUKE! Na POSEBAN DAN mu OVO poručila! ŠOK (VIDEO)
Foto: Instagram/bizarrapand shakira

NE SMIRUJE SE

MOGLA BIH UBITI BIVŠEG, NJEGOVA DEVOJKA JE SLEDEĆA: Šakira šalje Pikeu JEZIVE PORUKE! Na POSEBAN DAN mu OVO poručila! ŠOK (VIDEO)

Pop kultura -

Šakira nije birala reči za Žerara Pikea za ovogodišnji Dan zaljubljenih.

Pesma koja je stekla popularnost na TikToku govori o prezrenoj ženi koja se odaje osveti bivšem partneru. "Mogla bih ubiti svog bivšeg. Nije najbolja ideja. Njegova nova devojka je sledeća, kako sam dospela ovde. Mogla bih ubiti svog bivšeg. Još uvek ga volim. Radije sam u zatvoru nego sama. Sve sam to učinila iz ljubavi", izgovarala je Šakira. Pesma je pevačice SZA, "Kill Bill".

Obožavatelji oduševljeni, primetivši da je video posebno sumnjiv s obzirom na to da je njen dugogodišnji bivši partner nedavno zvanično objavio fotografiju s novom devojkom, Klarom Čijom Marti (23).

Podsetimo, ime Klara Čija odjednom je "buknulo" prošle godine, kad se saznalo za neverstvo Žerara Pikea prema svetski poznatoj pevačici Šakiri. No pre nego što se njeno ime pročulo u svetu, Šakira ju je već poznavala, a čak joj je i dala nadimak.

Muzička zvezda upoznala je Klaru Čiju, ali ni u jednom trenutku nije mogla da zamisli da je ona opasnost za njihovu nekadašnju vezu. Osim toga, Klara se prema tadašnjem paru ponašala vrlo drago. Ali Šakira joj je svejedno dala nadimak.

Klara Čija Marti, Žerar Pike
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

"Prošla je nezapaženo, Šakira nikad nije videla opasnost jer ona nije zapanjujuća žena, ona je prilično normalna devojka", rekao je čovek iz Klarinog tima.

Prema rečima Roberta Antolina, ljubaznost Klare Čije bila je tolika da je bivša partnerka bivšeg španskog fudbalera bila jako pogođena kad je saznala da je ona uzrok njihovog razvoda.

"Zato ju je toliko bolelo jer ju je on (Pike) već poznavao i zvao 'mala mrtva muva''', rekao je Antolin.

Šakira
foto: AP

Inače, par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovoj 11-godišnjoj vezi. Nakon raskida, Šakira je izazvala puno pažnje pesmama "Te Felicito", "Monotonia" i "Music Sessions #53", a španska Marca je najavljivala da će objaviti i novi singl na Pikeov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Podsetimo, pevačica je o njihovoj vezi snimila i pesme, a poslednja "Music Sessions #53" je bila ona na koju je fudbaler reagovao. "Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casia", deo je stihova. Pike je pokazao da mu smeta pesma nakon što je pojavio vozeći Twingo i hvaleći sponzorskim ugovorom s Casiom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track