"MAMA ŠČ" U PROBLEMU! Hrvati pokrenuli peticiju za ukidaje grupe Let 3 zbog pesme za Evroviziju: Nazvali je "NAKARADNOM IZVEDBOM"!
Foto: Komunikacije HRT

Hrvati besni

"MAMA ŠČ" U PROBLEMU! Hrvati pokrenuli peticiju za ukidaje grupe Let 3 zbog pesme za Evroviziju: Nazvali je "NAKARADNOM IZVEDBOM"!

Pop kultura -

Hrvatska je odabrala da ih na "Evroviziji" u Liverpulu predstavlja grupa "Let 3" pesmom "Mama ŠČ", a sada je pokrenuta peticija za njihovo ukidanje.

Kako je kreator peticije pojasnio, inicijativu je pokrenuo zato što ne želi da Hrvatsku predstavlja "Let 3" s "nakaradnom izvedbom".

Let 3, Dora
foto: Komunikacije HRT

Peticiju je dosad potpisalo oko 450 osoba, a neki od njih u komentarima su napisali i svoje razloge zbog kojih ne žele da Let 3 ode na Evroviziju, piše Index.hr.

"Promovišu satonizam", "Nismo mi idioti kakvim nas ovi predstavljaju", "Iskreno pesmu nisam ni poslušala jer ne pratim Doru, ali kad vidim kako izgledaju to mi je dovoljno. Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se oblače poput žena", piše u peticiji, na šta se nastavlja niz sledećih komentara:

"Potpisujem jer ne želim da moju domovinu predstavljaju nastranosti i poremećena transrodna ideologija i pederi", "Smatram nastup grupe Let 3 nakaradnim, pogotovo za oči maloletne dece", "Ovo je pesma s dijagnozom, kao i izvođači, samo što još nisu pregledani", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Hrvatska je prošle nedelje odabrala da ih na muzičkom takmičenju "Evrovizija", koje se održava u Liverpulu, predstavlja grupa "Let 3" sa pesmom "Mama ŠČ", a numera i sam nastup izazvali su burne reakcije širom regiona, a na društvenim mrežama ljudi su tražili čak i diskvalifikaciju benda sa Evrovizije.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:04

Pesma grupe Let 3 kritikuje rat u Rusiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track