MOGAO BI DA UMRE U ZATVORU ZBOG JEDNE STVARI! Sramna odbrana SADISTIČKOG pevača osuđenog za silovanje maloletnica: One su KRIVE!
Foto: Profimedia

seksualni predator

MOGAO BI DA UMRE U ZATVORU ZBOG JEDNE STVARI! Sramna odbrana SADISTIČKOG pevača osuđenog za silovanje maloletnica: One su KRIVE!

Pop kultura -

Federalni tužioci zatražili su od sudije u Ilinoisu da osudi pevača Ar Kelija (R. Kelly) na 25 godina zatvora na osnovu njegove presude u Čikagu za dečju pornografiju i "mamljenje" - termin koji bi mogao da ga zatvori doživotno.

Ar Keli
foto: Antonio Perez / Zuma Press / Profimedia

Osramoćeni pevač (56) ne bi mogao da bude pušten na slobodu sve dok ne napuni oko 100 godina ako sudija pristane na kaznu tužioca - i još jedan zahtev vlade je da Keli počne da služi kaznu u Čikagu tek nakon što odsluži 30-godišnju kazna u Njujorku.

U preporuci za izricanje kazne podnetoj kasno u četvrtak američkom Okružnom sudu u Čikagu, tužioci su nazvali ponašanje pevača "sadističkim", dodajući da je on "serijski seksualni predator" bez kajanja i "predstavlja ozbiljnu opasnost za društvo".

"Jedini način da se osigura da Keli neće ponovo da počini krivično delo je izricanje kazne koja će ga držati u zatvoru do kraja života", navodi se u vladinom podnesku na 37 stranica.

Ar Keli
foto: Profimedia

U memorandumu o kazni Kelinog advokata Dženifer Bondžan, podnetom 10. februara stoji: "Keli bi morala da prkosi svim statističkim izgledima da bi živ izašao iz zatvora".

Bondžan je zatražila od sudije da Keliju izrekne kaznu od oko 10 godina (najnižu granicu izricanje kazne) i da ona bude odslužena istovremeno sa njujorškom kaznom. Takođe je sugerisala da je Keli zapravo žrtva - okrivljujući maloletne žrtve da su progonitelji.

Bondžean je optužila da je crni pevač izdvojen i stavljen u prvi plan zbog ponašanja sa kojim su se bele rok zvezde navodno izvlačile decenijama.

Fejt Rodžers, Ar Keli
foto: Profimedia

"Opsesija savezne vlade da obezbedi da Keli umre u zatvoru je posebno zabrinjavajuća kada se čini da nema želje za istragom ili pokretanje krivičnog gonjenja brojnih drugih poznatih (belih) muzičara sa verodostojnom istorijom seksualnog zlostavljanja maloletnih žena", napisala je Bondžan, prenosi Njujork Post.

Na listi zvezda koje je koristila kao primer su bili Bob Dilan, Elvis Prisli, Džeri Li Luis, Dejvid Bouvi, Ted Nudžent, Stiven Tajler, Mik Džeger i Merlin Menson.

Izricanje Kelijeve presude u Ilinoisu zakazano je za 23. februar.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

ZA OVAJ MEGA HIT NIKO NIJE ZNAO 10 GODINA! Legendarni pevač otkriva kako se probila njegova NAJSKUPLJA pesma POMOGLI MU PIRATI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track