PROŠLA NEDELJA MAJKI I SNAJKI BILA JE VEOMA UKUSNA I ZABAVNA, a evo ko su pobednici i dobitnici nagrade od 50.000 dinara.
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

PROŠLA NEDELJA MAJKI I SNAJKI BILA JE VEOMA UKUSNA I ZABAVNA, a evo ko su pobednici i dobitnici nagrade od 50.000 dinara.

Pop kultura -

U današnjem specijalu emisije Majke i snajke voditelji Seka i Raša su se prisetili porodica koje su se takmičile prethodne nedelje, a potom je proglašen prošlonedeljni pobednik.

Ovo su prošlonedeljni takmičari:

Ponedeljak

Porodica Đorđević – Beograd

Majka: Milijana

Snajka: Tanja

Sin: Dejan

Milijana je penzionerka, pedagog po struci. Voli da šeta, da putuje, da sluša muziku, da čita i da se druži sa prijateljima.

Voli da kuva i da eksperimentiše sa jelima. Omiljeno jelo joj je čorba i kuvano meso.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Tanja je po zanimanju kozmetičarka i radi manikir/pedikir. Slobodno vreme provodi šetajućikućne ljubimce. Nije vešta u kuhinji, a omiljeno jelo joj je sarma.

Dejan se bavi stripovima i fotografijom. U slobodno vreme gleda filmove i serije, diže tegove, šeta sa prijateljima. Voli da kuva,ali mu vreme ne dozvoljava da se posveti kuhinji. Omiljena jela su mu roštilj pica i morski plodovi.

Utorak

Porodica Hostman – Beograd

Majka: Violetka

Snajka: Biserka

Sin: Radovan

Majka Violetka je penzioner, rodom iz Makedonije, ali živi u Beogradu.Hobi su joj masaže,sport i kuvanje. Najviše voli da sprema pogače i burek,a omiljena jela su joj pasulj, sarme i meso sa pirinčem.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Biserka je zaposlena kao trgovac. Voli da putuje. Ne kuva često. Omiljeno jelo joj je podvarak.

Radovan je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja. Hobi su mu muzika i sportske aktivnosti. Voli da kuva riblju čorbu, a omiljeno jela su mu sarma i riblja čorba.

Sreda

Porodica Balaban – Herceg Novi

Majka: Milica

Snajka: Jovana

Sin: Srđan

Majka Milica živi na primorju i naročito uživa u dugim šetanjama po obali. Radi u Lutriji Crne Gore, kao operater u prostorima za igre na sreću. Ljubitelj je mediteranske kuhinje. Za sebe kaže da je vredna i vešta u kuhinji jer su iza nje godine iskustva.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Jovana takođe voli da kuva i za svoje godine se odlično snalazi. Ljubitelj je italijanske i domaće kuhinje i svakom jelu mora da doda “nešto svoje”. Voli da se druži, da putuje i ponekad da zapeva.

Sin Srđan radi u jednoj privatnoj firmi, a u slobodno vreme voli da igra fudbal. Tokom letnje sezone radi u baru na plaži. Od jela najviše voli morske plodove, ali nije mnogo probirljiv. Tvrdi da su se za takmičenje prijavili pre svega zbog dobre zabave, ali potajno priželjkuje makar nedeljnu nagradu.

Četvrtak

Porodica Dragojlović – Beograd

Majka: Zorica

Snajka: Adrijana

Sin: Nenad

Majka Zorica živi u Žarkovu. Penzionerka je i najviše voli da čita novine, gleda dokumentarce i pije kafu sa prijateljicama na svojoj terasi. U kuvanju je vešta, a najviše voli da sprema jela sa mesom. Omiljeno jelo joj je juneći gulaš koji najradije sprema tokom leta u kotliću kada se okupi cela porodica.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Adrijana je pasionirani ljubitelj sporta. Najviše voli da zajedno sa mužem gleda utakmice.

Njeno omiljeno jelo je grilovana piletina. Smatra da nije naročito vešta u kuhinji, ali ističe da voli da sprema dezerte. Nenad joj dosta pomaže u pripremi hrane i kuvanju. Sa Nenadom se družila od detinjstva, a kasnije, sa 23 godine je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Nenad je zaposlen u Vodovodu. Za sebe kaže da voli da kuva i da rado pomaže svojoj ženi. Hobi mu je gledanje sporta i šetnja.

Petak

Porodica Vasiljević – Beograd

Majka: Jelena

Snajka: Lara

Sin: Stefan

Majka Jelena rodom je iz Trebinja ali živi u Beogradu. Radi kao call operater u naplati potraživanja. Kuva svakodnevno i to najčešće domaća jela. Za sebe kaže da je takmičarskog duha. Od hobija izdvaja gledanje filmova. Omiljeni su joj horor filmovi koje rado gleda sa svojim mužem.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Lara ima samo 20 godina. Bavi se pevanjem, glumom i manekenstvom. Retko kada kuva, ali kada kuva to uglavnom ispadne dobro. Najviše voli da sprema palačinke jer su lake za pripremu, a i Stefan ih najviše voli.

Stefan radi kao menadžer u jednom klubu, a u slobodno vreme voli da trenira. Opsednut je modom. On ne zalazi u kuhinju jer nikad nije kuvao. Omiljeno jelo mu je junetina sa kačkavaljem. Jelenu je upoznao preko zajedničke drugarice.

Nakon nedeljne retrospektive, došao je i taj svečani trenutak da se proglase dve porodice koje su se najviše istakle. Najbolje ocene prošle nedelje dobile su porodice Balaban i Dragojlović koje su odnele nedeljnu nagradu od 50.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track