RIČARD GIR ZAVRŠIO U BOLNICI U MEKSIKU! Počeo je da kašlje, a onda je postalo toliko loše da je morao da se obrati lekaru
Foto: Profimedia

zabrinuti

RIČARD GIR ZAVRŠIO U BOLNICI U MEKSIKU! Počeo je da kašlje, a onda je postalo toliko loše da je morao da se obrati lekaru

Pop kultura -

Ričard Gir se oporavlja u Meksiku ovog vikenda nakon što je dobio upalu pluća i to dok je bio na odmoru sa porodicom, ali dobra vest je da će biti dobro.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Izvori upoznati sa situacijom kažu za TMZ da je glumac ove nedelje u blizini Nuevo Valjarte gde je proslavljao 40. rođendan svoje supruge Alehandre Silve sa njihovom decom. Alehandra je u četvrtak objavila fotografiju na kojoj se vidi ona i deca kako hodaju idu prema plaži.

TMZ je rečeno da je, pre puta, Ričard dobio jak kašalj i to se nastavilo i dok je bio tamo. Njihovi izvori kažu da je postalo toliko loše da je morao da se prijavi u bolnicu gde su rekli da mu je dijagnostikovana upala pluća i da je lečen tokom noći.

Ričard Gir, Alehandra Gir
foto: Printscreen/Instagram

Nije jasno kog dana je ušao, ali TMZ je rečeno da je to bilo tokom njegovog odmora koji još uvek traje. Na sreću, on je izašao sledećeg dana i dobio je antibiotike kako bi sprečio bolest. Za sada, izvori TMZ-a kažu da mu je mnogo bolje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

POZNATI GLUMAC TUŽAN ZBOG ODLASKA KOLEGA: Bili su sa nama od prve epozode i bilo smo kao porodica SVE JE JAKO ČUDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track