TI SI ZAO, POREMEĆEN I PEDOFIL, MESTO TI JE U PAKLU! Žena napala pevača ispred zoološkog vrta i izvređala ga ŽESTOKO (VIDEO)
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

uh

TI SI ZAO, POREMEĆEN I PEDOFIL, MESTO TI JE U PAKLU! Žena napala pevača ispred zoološkog vrta i izvređala ga ŽESTOKO (VIDEO)

Pop kultura -

Sem Smit je pre nekoliko dana progovorio o napadima koje trpi u javnosti jer se deklarisao kao rodno nebinarna osoba, pomenuvši da su ga čak i pljuvali po ulici.

Ovog puta žena ga je verbalno napala ispred zoološkog vrta urlajući da mu je mesto u paklu i da je poremećen i zao što su kamere i snimile.

Sem Smit
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Semu Smitu je mesto u paklu", vikala je nepoznata žena ispred zoološkog vrta u Njujorku dok je tuda prolazio pevač Sem Smit (30).

- Ti si zao i poremećen. Bolesniče - nastavila je žena pa pevača nazvala i "pedofilom".

Snimak verbalnog napada žene osvanuo je na društvenim mrežama. Pevač je pored žene prošao bez reči.

Sem Smit, napad, žena
foto: Printscreen/Tviter

- Ovako treba da se tretiraju čudaci poput Sema Smita - napisao je uz video novinar Stju Piters, a brojni korisnici društvenih mreža su ubrzo stali u obranu pevača.

- Opsednut si Semom; Stju, širi ljubav, a ne mržnju - pisali su.

Inače, Sem Smit je postao prva nebinarna osoba koja je pobedila u kategoriji najboljeg pop izvođenja dua/grupe na ovogodišnjoj dodeli Gremija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track