ZVEZDA POPULARNE SERIJE O BORBI S TEŠKOM BOLESTI: Otkrivena joj kada je imala samo 15 godina, a ovo joj je bio jedini cilj!
Foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia

NEVEROVATNO

ZVEZDA POPULARNE SERIJE O BORBI S TEŠKOM BOLESTI: Otkrivena joj kada je imala samo 15 godina, a ovo joj je bio jedini cilj!

Pop kultura -

Glumica Ešli Park, zvezda popularne serije 'Emili u Parizu', ispričala je sve o teškom periodu kada joj je sa 15 godina dijagnostikovana akutna mijeloična leukemija.

Kao tinejdžerka, provela je skoro godinu dana u bolnici na jakoj i rigoroznoj hemoterapiji, a sada kada se potpuno oporavila, otkrila je šta joj je u tim trenucima bio najveći motiv.

- Kada je rak fizički napustio moje telo, moja misija je bila da ne dozvolim da utiče na moj život. Nisam želeo da me to definiše. Ljudi su bili jako zabrinuti za mene, a ja sam postao osoba kojoj je u glavi bila samo misao: dobro sam. Ne brini za mene. Radiću šta hoću - prenose strani mediji.

Glumica je izvukla maksimum iz svoje bolesti, pa se nakon oporavka u potpunosti posvetila glumi i brizi o svom zdravlju. Na samom početku svoje glumačke karijere izvodila je osam do devet predstava nedeljno na Brodveju.

- Kada toliko nastupate, shvatite da je vaše telo vaš instrument. Dakle, morate ga tako tretirati i zaista voditi računa o tome - rekla je Ešli, koja danas najviše pažnje posvećuje svakodnevnom vežbanju i biljnoj ishrani.

- Ponekad zna biti teško sa mojim rasporedom snimanja, pa sam naučila da, da bih ostala motivisana, u svakom trenutku moram da prilagodim vrstu fizičke aktivnosti svom životu - zaključila je glumica.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track