ANJA ZAPALILA CRVENI TEPIH! Glumica se pojavila u ZLATNOJ KREACIJI i preotela SVE POGLEDE: Mini haljinom istakla vrelu figuru!
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PRELEPA JE

ANJA ZAPALILA CRVENI TEPIH! Glumica se pojavila u ZLATNOJ KREACIJI i preotela SVE POGLEDE: Mini haljinom istakla vrelu figuru!

Pop kultura -

Sinoć je u Londonu održana dodela nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umetnost (BAFTA), a na ovoj svečanosti okupile su se neke od najvećih holivudskih zvezda.

Anja Tejlor Džoj
foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Glumica Anja Tejlor Džoj (26) koja je publiku osvojila likom talentovane šahistkinje u seriji "Damin gambit", ukrala je sve poglede na crvenom tepihu svojom zlatnom kombinacijom.

Glumica se opredelila za neobičnu zlatnu kreaciju od pliša. Mini uska haljina "Skijapareli" istakla je sve Anjine obline, uz koju je uparila sandale u istoj nijansi. Mnogi misle da su mašne na haljinama odavno "demode", ali Anjina kreacija je dokaz da nikada neće izaći iz mode. Četiri minijaturne mašne bile su drugačijeg oblika u odnosu na one na koje smo navikli, a poseban pečat dao je ogroman ogrtač koji je stavila i preko glave.

Anja Tejlor Džoj
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo izdanje oduševilo je i Anjinu armiju fanova, koji su istakli da se glumica neverovatno trudi da bude unikatna na svečanim događajima. Tako su se ispod fotki našli silni komplimenti, a ako je suditi po onima koje tek stižu, nema sumnje da je bila glavna zvezda večeri.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:31

CELA SALA UZDISALA JE ZA EMINOM JAHOVIĆ: Pevačica ne zna gde će pre, EVO kako se obukla za MAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track