NAPRAVILA HAVARIJU HALJINOM KOJA LEPI POGLEDE ZA NAJINTIMNIJU ZONU TELA: Manekenka otkrila mnogo, a izgleda veoma sofisticirano!
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

PRELEPA JE

NAPRAVILA HAVARIJU HALJINOM KOJA LEPI POGLEDE ZA NAJINTIMNIJU ZONU TELA: Manekenka otkrila mnogo, a izgleda veoma sofisticirano!

Pop kultura -

Manekenka Rouzi Hantington Vajtli pre dve večeri se pojavila na dodeli prestižnih BAFTA nagrada u Londonu, a pored Anje Tejlor Džoj ova dama privukla je najveći broj pogleda.

Proslavljena 35-godišnjakinja na crveni tepih stigla je u elegantnoj, ali istovremenoj vrlo provokativnoj kreaciji koja je usmerila poglede na najintimniji deo tela.

Rouzi Hantington Vajtli
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ona je izabrala kreaciju sa potpisom modne kuće "Alaia", a reč je o smeloj haljini sastavljenoj iz dva dela - prozirnog, crnog bodija u formi rolke i plišane suknje.

Suknja je zapravo onaj intrigantan komad u ovom izdanju - krasi je omanji šlep, te šlic po sredini i providni detalji koji su fokus stavili na osetljivu zonu, odnosno intimno područje.

Rouzi Hantington Vajtli
foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rouzi je jedna od retkih žena koju krasi određena urođena otmenost i sofisticiranost, pa ovaj izazovan detalj nije pokvario čitav utisak, već je kombinaciju učinio manje dosadnjom i predvidljivom.

Ona je sve upotpunila dijamantskim minđušama i crnim sandalama sa kaišićima, a opredelila se za jednostavnu frizuru - zalizan, visoko vezan rep, te sjajnu šminku - karmin u boji mesa i crni ajlajner na očima.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:31

CELA SALA UZDISALA JE ZA EMINOM JAHOVIĆ: Pevačica ne zna gde će pre, EVO kako se obukla za MAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track