DOK BIVŠI STRASTVENO LJUBI KIROPRAKTIČARKU, GLUMICA SLOMLJENA! Prijatelj rekao da joj je raspad braka teško pao: Nije se oporavila
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

jako joj je teško

DOK BIVŠI STRASTVENO LJUBI KIROPRAKTIČARKU, GLUMICA SLOMLJENA! Prijatelj rekao da joj je raspad braka teško pao: Nije se oporavila

Pop kultura -

Australijska zvezda Toni Kolet je navodno još uvek potresena zbog raspada braka. Pre tri meseca njen razvod od supruga Dejva Galafasija dospeo je na naslovne strane, a prema Dejli mejlu, prijatelji kažu da 50-godišnja glumica ima da pređe još mnogo da vrati svoj privatni život na pravi put.

- Nije se oporavila od raskida i verovatno neće uskoro - rekao je dugogodišnji prijatelj glumice za Voman's Dai. Izvor je takođe rekao da je Toni užasnuta što je njen razlaz postao toliko javan i da pokušava da uživa u svojim radnim obavezama, kao što je promocija svog najnovijeg filma, "Imanje".

Toni Kolet
foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Toni je zapravo čudo što može da se sabere i nastavi da funkcioniše. Promotivna strana filmskog biznisa je nešto u čemu obično uživa, ali ne sada kada joj je život u haosu - rekao je prijatelj.

Pored toga što Kolet ima decu sa bivšim mužem, 14-godišnju ćerku Sejdž i 11-godišnjeg sina Arla, zabrinuta je kako će rešiti pitanje zajedničkog roditeljstva.

Dejv, koji je bio bubnjar u indi rok bendu kada je upoznao glumicu, potvrdio je njihov razvod u decembru kada su ga fotografi uhvatili kako strastveno ljubi kiropraktičarku Šenon Igan na plaži Menli u Sidneju. Dejli mejl Australija kontaktirao je Koletove publiciste u vezi sa fotografijama, a nekoliko sati kasnije zvanično je saopštenje da se par razišao u zajedničkom saopštenju objavljenom na glumičinom Instagram profilu.

Toni Kolet
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Jedinstveni smo u odluci i rastanku uz stalno poštovanje i brigu jedno za druga. Naša deca su nam od najveće važnosti i nastavićemo da napredujemo kao porodica, doduše u drugačijem obliku. Zahvalni smo na prostoru i ljubav koju nam dajete dok se razvijamo i mirno prolazimo kroz ovu tranziciju. Veliko hvala - navodi se između ostalog u saopštenju za javnost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track