BAŠ GA BRIGA ŠTA MISLI ANĐELINA: Bred Pit doneo ODLUKU u vezi s 30 godina MLAĐOM DEVOJKOM! Ovo će je dovesti do NERVNOG SLOMA
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

REŠIO DA NASTAVI DALJE

BAŠ GA BRIGA ŠTA MISLI ANĐELINA: Bred Pit doneo ODLUKU u vezi s 30 godina MLAĐOM DEVOJKOM! Ovo će je dovesti do NERVNOG SLOMA

Pop kultura -

Bred Pit je bio velika podrška svojoj devojci Ines de Ramon tokom njenog razvoda od bivšeg muža Pola Veslija, a poznati glumac je istakao da ga "nije briga" što njegova bivša supruga Anđelina Džoli "misli o njegovoj novoj vezi", piše Daily Mail.

Naime, 59-godišnji glumac, koji se još uvek nalazi usred sedmogodišnje bitke za razvod i starateljstvo s Anđelinom, počeo je da se zabavlja s 30 godina mlađom Ines još u novembru i, prema izvoru bliskom zvezdi, par se neverovatno zbližio u poslednja tri meseca. U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail, insajder je otkrio da je Bred sada upoznao Ines s "većinom" od šestoro dece koju ima s bivšom Anđelinom - Medoksom, Paksom, Zaharom, Šajlo, Knoksom i Vivijen.

Ines de Ramon
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Objasnio je da su on i njegova nova partnerka jedno drugom bili velika podrška nakon što su se povezali zbog svojih razvoda. Inesin bivši suprug, zvezda "Vampirskih dnevnika" Pol Vesli, zvanično je podneo zahtev za razvod 17. februara, pet meseci nakon što je njihov portparol potvrdio da se razilaze.

- Odluka o razlazu je obostrana i donesena je pre pet meseci. Oni traže privatnost u ovom trenutku - izjavio je predstavnik u septembru.

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pol u razvodu zastupa sam sebe, a naveo je u svom podnesku da se njihov četvorogodišnji brak završio zbog "nepomirljivih razlika". Ines i Pol nemaju dece, pa je verovatno da će se njihov razvod pokazati mnogo manje komplikovanim od Bredovog, koji je uključivao dugotrajnu i vrlo zbunjujuću bitku oko starateljstva s Anđelinom koja tek treba da bude u potpunosti razrešena. Ali, rekao je izvor, Bred dobija dosta podrške od Ines tokom pravne bitke s Anđelinom, čak i dok se ona nosi s raspadom svog braka.

- Ines čini isto za Breda koji se, nažalost, još uvek nosi sa svojim razvodom od Anđeline - podelio je glumčev blizak prijatelj.

Bred Pit
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Bred je prvi put viđen s Ines na koncertu Bona Voksa u Los Anđelesu. Njih dvoje su bili neverovatno privrženi jedno drugom i viđeni su kako se smeškaju i grle. Od tada su viđeni zajedno nekoliko puta, uključujući jednu zabavu u Los Anđelesu organizovanu za Bredov poslednji film, "Babylon". Ines se u decembru pojavila i na proslavi 59. rođendana svog dečka. Kasnije tog meseca Bred i Ines su zajedno dočekali Novu godinu u Cabo San Lucasu. Nažalost, bili su prisiljeni da provedu Dan zaljubljenih razdvojeni, jer on trenutno u Njujorku snima svoj najnoviji film, "Vukovi", s Džordžom Klunijem.

Pol Vesli, Ines de Ramon
foto: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Inače, Bred i Anđelina verili su se 2012. i venčali na tajnoj ceremoniji u svom domu u Francuskoj, a do tada su već imali svoje šestoro dece. Četiri godine kasnije, njihov brak se iz bajke pretvorio u noćnu moru. U septembru 2016. njih dvoje su leteli iz Francuske u Los Anđeles sa svojom decom, kada je između njih izbila svađa. Dokumenta FBI-a objavljena godinama kasnije sadrže niz optužbi koje je iznela Anđelina, uključujući tvrdnje da ju je Bred navodno "tresao" i "zgrabio" tokom leta dok je bio pijan. Takođe je navela da ju je Bred "polio pivom" i da je verovala da će "napasti" jedno od njihove dece. Tvrdila je da je Pit "postao čudovište" i rekla da su deca, nakon "vrištanja bila u šoku". Dodala je da se oseća "uplašeno i da ne zna šta da uradi", međutim, nikada nisu podignute optužnice.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli-Pit
foto: Profimedia

Anđelina je 20. septembra 2016. podnela zahtev za razvod navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track