SPLASNUO MI JE OTOK OD OPERACIJE LICA: Madona ponovo ZGRAŽAVA javnost! Pokazala facu posle ZAHVATA i svi su ŠOKIRANI (FOTO)
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

PODIGLA VELIKU PRAŠINU

SPLASNUO MI JE OTOK OD OPERACIJE LICA: Madona ponovo ZGRAŽAVA javnost! Pokazala facu posle ZAHVATA i svi su ŠOKIRANI (FOTO)

Pop kultura -

Već i vrapci na grani znaju da se Madona toliko unakazila plastičnim operacijama da je ceo svet ismejava. Šlag na torti bila je nedavna dodela Gremi nagrada, gde je pokazala svoje lice u realnom izdanju koje stalno pokušava da sakrije filterima na društvenim mrežama.

A nakon što ju je svet još jednom ispljuvao, pevačica to nije baš najbolje prihvatila, pa se o tome osvrnula na svom Instagramu.

Madona
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Umesto da ste se fokusirali na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su odlučili da govore samo o mojim fotografijama izbliza. Njih je snimio novinarski fotograf s kamerom s dugim objektivom, koji bi iskrivio bilo čije lice.

Još jednom sam se našla u blještavilu starosne diskriminacije i mržnje prema ženama koja prožima svet u kom živimo. Svetu koji odbija da slavi žene starije od 45 godina i koji oseća potrebu da je kazni ako nastavi da bude jake volje, marljiva i sklona avanturama.

Nikad se nisam izvinjavala ni za jedan od kreativnih izbora koje sam napravila, niti za to kako izgledam, niti za način na koji se odevam, a neću ni početi. Mediji su me ponižavali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću kročiti putem koji će svim ženama olakšati godine koje dolaze. Jer kako kaže Bijonse: 'Nećeš mi slomiti dušu'.

"Radujem se još mnogim godinama subverzivnog ponašanja, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu i najviše od svega, uživanju u životu", zaključila je pevačica. Ipak, njena objava naišla je na nove negativne komentare, čak i njenih obožavatelja koji su je napali da je licemerna jer govori o starenju, a koristi FaceApp, zbog kog izgleda 30 godina mlađe.

A mnoge stvari na tu temu je sada krenula i da radi namerno, barem ako je suditi po najnovijoj objavi na Tviteru. Naime, objavila je fotografiju uz koju je dodala kritičan opis. "Pogledajte kako sam slatka sada kada mi je splasnula oteklina od operacije".

Uz odlaske pod nož, njena najveća opsesija je postao fotošop kojim uređuje fotografije do te mere da izgleda kao vršnjakinja svojoj 26-godišnjoj ćerki Lurdes.

Madona
foto: Profimedia

Previše botoksa, plastična hirurgija i prekomerna upotreba filtera doveli su je do toga da više ne liči na samu sebe. Kad pogledate njene fotografije s početka karijere, kao i one nastale pre 10-ak godina, ali i one današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja