"POTPUNO NASUMIČNA SKUPINA, OTKAŽITE SVE": Fanovi Evrovizije BESNI zbog odabira VODITELJA! Ove stvari NAJVIŠE ZAMERAJU!
Foto: Profimedia

NEZADOVOLJNI

"POTPUNO NASUMIČNA SKUPINA, OTKAŽITE SVE": Fanovi Evrovizije BESNI zbog odabira VODITELJA! Ove stvari NAJVIŠE ZAMERAJU!

Pop kultura -

Nakon što je BBC objavio imena voditelja ovogodišnje Evrovizije, obožavatelji muzičkog takmičenja žale se na društvenim mrežama da "za pola njih nisu čuli" i da ih je "previše".

Ove godine će veliko finale Eurosonga voditi Grejam Norton s ukrajinskom pevačicom Julijom Saninom. Pridružiće im se i glumica Hana Vedingam i pevačica Aleša Dikson. Uz njih, takmičenje će najavljivati i Sem Kvek, Mel Giedrojc, Rilan, Skot Mils i Timur Mirošničenko.

Obožavatelji Evrovizije na društvenim mrežama pišu da su srećni što će Grejama gledati u ulozi glavnog voditelja, ali kažu kako za većinu drugih imena nisu nikad čuli.

"Uz toliki izbor briljantnih i iskusnih voditelja, oni se odluče za potpuno nasumičnu skupinu", "Nikad nisam čuo za Juliju Saninu ni Hanu Vedingam", "Otkažite sve i prestanite da finansirate BBC", "Jako bih želela da razgovaram s osobom koja bira voditelje za Eurosong", "Grejam Norton je super, ali za druge nisam čula", "Mogli ste da odaberete i 17 voditelja", "Mislim da bi jedan voditelj bio sasvim dovoljno", neki su od komentara na Tviteru.

Podsetimo, Liverpul će biti grad domaćin Eurosonga 2023. godine.

Trebalo je da domaćin bude Ukrajina nakon što je ukrajinska folk-rep grupa Kaluš Orkestra u maju pobedila na takmičenju u Torinu, a drugo mesto je osvojio britanski predstavnik Sem Rajder neobičnom pesmom "Space Man".

Uprkos negodovanju vlade predsednika Volodimira Zelenskog, Evropska radiodifuzna unija (EBU), koja upravlja Evrovizijom, zaključila je da Ukrajina ne može da garantuje sigurnost za više od 10.000 ljudi uključenih u produkciju i još 30.000 obožavatelja.

Očekuje se da će uz televizore Evroviziju pratiti više od 160 miliona gledalaca širom sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:04

Pesma grupe Let 3 kritikuje rat u Rusiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track