PARANOIČNO SAM SE PLAŠILA DROGE! Majka Katarine Žutić otvoreno o pubertetu popularne glumice: Ceca Bojković nikad iskrenija!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

evo detalja

PARANOIČNO SAM SE PLAŠILA DROGE! Majka Katarine Žutić otvoreno o pubertetu popularne glumice: Ceca Bojković nikad iskrenija!

Pop kultura -

Svetlana Ceca Bojković jedna je od najpopularnijih glumica na domaćoj sceni, a njena ćerka Katarina Žutić nasledila je njen talenat, pa je i sama postala glumica.

Kao i svaka majka i Ceca je imala poteškoća u snalaženju sa ćerkom, posebno u toku njenog puberteta. Glumica je otkrila da joj je žao što kada je bila mlađa nije imala više vremena za porodicu.

Svetlana Ceca Bojković
foto: Marina Lopičić

- Sada imam više vremena. Ali, žao mi je što nisam u mladosti, kad je moja ćerka bila mala, u najslađim godinama, s njom provodila više vremena. Imala sam servis dvoje baka i deka. Kajin otac Miša Žutić bio je jedinac, ja jedinica, roditelji su nam u bili u punoj snazi, a rodila sam je sa 25 godina. Tek kad sam otišla u penziju, a Kaja već odrasla i osamostalila se, to se promenilo. S njom imam divan odnos - priznaje glumica za "Stil" i dodaje:

- Pubertet! Mislila sam u sebi: "Da sam znala šta me čeka..." Nisam znala šta ću ni kako ću. Paranoično sam se plašila droge. Bogu hvala, to se nije desilo. Ona je bila komunikativna, imala veliko društvo, izlazilo se u ponoć. A ja sam se udala da ne bih morala da dolazim kući u pola jedanaest!

Iako se udavala tri puta, devojačko prezime nikada nije menjala.

Katarina Žutić
foto: Radovan Rosić

- Jesam prvi put, u Bojković Žutić. Tako je stajalo u dokumentima, javno sam zadržala samo svoje. Posle razvoda skinula sam drugo prezime. U drugom braku bila sam već oformljena glumica, a i sada nisam imala razloga da to činim.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:39

Reakcije Slavice Đukić Dejanović na glumu Katarine Žutić u seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track