BIVŠA GA OSTAVILA ZBOG PROBLEMATIČNOG MUZIČARA, A SAD NOVI UDARAC: Majka njegovog sina SE OBRUŠILA na njega, glumac BESNO UZVRATIO
Foto: Profimedia

NEMA SREĆE SA ŽENAMA

BIVŠA GA OSTAVILA ZBOG PROBLEMATIČNOG MUZIČARA, A SAD NOVI UDARAC: Majka njegovog sina SE OBRUŠILA na njega, glumac BESNO UZVRATIO

Pop kultura -

Glumca Brajana Ostina Grina domaća publika najbolje pamti po liku Dejvida iz hit serije "Beverli Hils", a mnogima je dobro poznat i kao bivši suprug Megan Foks. Njihova ljubavna priča trajala je 10 godina, tokom kojih su dobili tri sina - Nou, Bodija i Džornija.

Da se slavni par razvodi saznalo se u maju 2020, a oboje su brzo našli nove ljubavi. Megan je već u leto iste godine objavila vezu s Mašinom Ganom Kelijem, a da je Dejvid pronašao ljubav s plesačicom Šarnom Burges saznalo se u decembru. Nakon toga, njihovi životi su krenuli u sasvim drugačijem smeru.

Dok se Megan s Kelijem često nalazila na naslovnicama tabloida, a njihovi napadni izrazi ljubavi, javna ljubakanja i bizarno ponašanje (poput priznanja da piju jedno drugome krv) izazvale su velike osude javnosti, Brajan je sa svojom novom izabranicom počeo da gradi porodičnu idilu.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Početkom 2022. godine saznalo se da par čeka dete, a maleni Zejn Voker rodio se 28. juna iste godine. Šarni je ovo bilo prvo dete, a Brajanu peto (osim trojice sinova koje ima s Megan, glumac ima i 20-godišnjeg sina Kasijusa, kog je dobio s Vanesom Marsil).

Upravo se zbog prvog sina, Kasijusa, odnosno komentara njegove majke, Brajan našao na naslovnicama tabloida, a na njene prozivke i odgovorio.

Sve je počelo kad je 54-godišnja glumica odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, te joj je postavljeno pitanje da li je zajedničko odgajanje sina s bivšim bio težak.

"Nismo ga zajedno odgajali. Sama sam podizala sina", napisala je Vanesa i pokrenula lavinu.

Brajan nije dugo čekao da joj odgovori, pa je uz to što je podelio njenu tvrdnju ljutito komentarisao:

"Ne mogu vam reći koliko me frustrira da čitam neprestane laži od žene u pedesetim, koja na društvenim mrežama piše kao da je još u srednjoj školi. Nikad u životu nije bila neko ko bi obavio posao. Lako je pričati", napisao je.

"Megan i ja samo se slomili da bismo Kasu pružili pravo detinjstvo, budući da je njegova mama retko bila priustna. Pretpostavljam da zato sad toliko objavljuje o njemu. Kad će više samo nestati", dodao je.

Ovo nije prvi put da je nekadašnji par svoju porodičnu dramu izneo u javnost. U oktobru prošle godine je Brajan prozvao bivšu nakon što je saznao šta govori o njihovoj borbi za starateljstvo.

Vanesa Marsil
foto: Printscreen Instagram

"Upravo sam čuo da moja bivša tvrdi da sam je godinama povlačio po sudu i tražio da mi plaća alimentaciju za dete. Kako sam ja onda taj koji plaća", napisao je tad, a podelio je i deo sudskih dokumenata, u kojima se vidi da je ona ta koja je potraživala alimentaciju.

Ranije je objavio i zajedničke fotografije sa sinom, nakon što je 2018. Vanesa optužila Brajana da je "potpuno odsjekao sina iz života" nakon što nije uspeo da dobije puno starateljstvo nad njim.

U objavi na Instagramu napisala je da su Grin i njegova tadašnja supruga, Megan Foks, "odlučili da kompletno odseku Kasa iz svojih života i života njegove mlađe braće".

"Kas nikad nije upoznao svog najmlađeg brata i nije mu dozvoljeno da zna gde njegov otac, pomajka i troje mlađe braće živi", napisala je tad.

Dve godine kasnije ipak je otkrila da se njihov sin zbližio s ocem.

"Moj sin je napokon pozvan u život svog oca i napokon je upoznao svog najmlađeg brata i družio se sa svoja druga dva brata. Moj sin je neverovatan stariji brat", napisala je.

Inače, Vanesa Marsil i Brajan Ostin Grin su zajedno glumili u seriji "Beverli Hils 90210" od 1998. do 2000. godine. Sina Kasijusa su dobili u martu 2002.

Njih dvoje nikad nisu bili venčani. Ona iza sebe ima dva propala braka, s glumcem Korijem Feldmanom, s kojim je bila od 1989. do 1993. i s glumcem Karmineom Đovinacom, za kog se udala 2010, a razvela dve godine kasnije.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track