MONIKA, REJČEL I FIBI PONOVO NA OKUPU: Jednom fotkom RASPAMETILE fanove PRIJATELJA! Evo šta je opet spojilo legendarne glumice
Foto: Leon Bennett / Getty images / Profimedia

ZVEZDA NA STAZI SLAVNIH

MONIKA, REJČEL I FIBI PONOVO NA OKUPU: Jednom fotkom RASPAMETILE fanove PRIJATELJA! Evo šta je opet spojilo legendarne glumice

Pop kultura -

Glumica Kortni Koks u dobila je svoju zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Anđelesu.

Svečanoj ceremoniji otkrivanja zvezde prisustvovali su njena porodica i prijatelji, među kojima su bile i Dženifer Aniston i Lisa Kudrou, s kojima je glumila u kultnoj seriji "Prijatelji".

Omiljene Monika, Rejčel i Fibi još su jednom potvrdile da su nerazdvojne i gotovo 20 godina nakon završetka snimanja serije koja ih je sve tri lansirala u zvezde, a njihove zajedničke fotografije s događaja preplavile su društvene mreže.

Kortni Koks
foto: Leon Bennett / Getty images / Profimedia

Dženifer je Kortni posvetila i dirljivu objavu na svom profilu na Instagramu.

"Danas sam jako sam ponosna na našu devojku Kortni Koks. Volim ove žene svim svojim srcem i dušom. Lisa Kudrou i ja smo u oblacima jer smo mogle da proslavimo nju i njena neverovatna postignuća", napisala je Aniston uz njihovu zajedničku fotografiju s ceremonije.

"Plačem", "Lepo vas je videti zajedno", "Obožavam vas", "Ako ovo nije pravo prijateljstvo, onda šta jeste?", "Predivne sve tri", "Zauvek prijateljice", nizali su se komentari ispod fotke koja je raspametila obožavatelje kultne serije i koja je skupila milione lajkova, a mnogima je bilo žao što im se nije pridružio i muški deo glumačke ekipe.

Podsetimo, uz Aniston, Koks i Kudrou, glavne uloge u seriji "Prijatelji" imali su još Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Leblank. Serija se snimala punih 10 godina, od 1994. do 2004. godine, a slavna šestorka ponovo se okupila 2021. u posebnom televizijskom specijalu "Friends: The Reunion".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Glumica o tome kako su je komšije zafrkavale jer nije znala da se bavi poljoprivredom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track