JEDNO ZA DRUGIM SU UMIRALI NA UŽASNE NAČINE: Glumac preživeo STRAŠNE TRAGEDIJE, a treću suprugu ostavio zbog ljubavnice
Foto: LESE/BAM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BOLNA ŽIVOTNA PRIČA

JEDNO ZA DRUGIM SU UMIRALI NA UŽASNE NAČINE: Glumac preživeo STRAŠNE TRAGEDIJE, a treću suprugu ostavio zbog ljubavnice

Pop kultura -

Kelsi Gramer proslavio se 80-ih u seriji "Kafić uzdravlje" i dobio svoj sitkom "Frasier", a mnogi ne znaju da nije imao laku životnu priču.

Glumac je pre nekoliko dana proslavio 68. rođendan. Rođen je 21. februara 1955. u gradu Šarlot Amali na Devičanskim ostrvima. Imao je samo dve godine kada su se njegovi roditelji, muzičar Frenk i pevačica Seli razveli.

Nakon razvoda su brigu za Kelsijev odgoj preuzeli njegovi baka i deda iz Nju Džerzija. Kada su umrli, njegov otac Frenk ga je preuzeo i živeli su zajedno.

Kelsi Gramer
foto: Profimedia

Međutim, uskoro je njihov zajednički život prekinula tragedija. Naime, provalnik je ubio glumčevog oca kada je Kelsi imao 13 godina. Nekoliko godina kasnije, tačnije 1975. njegovu sestru Karen je oteo, silovao i ubio ozloglašeni ubica Fredi Li Glen iz Kolorado Springsa. Kelsi je nedelju dana nakon otmice saznao šta se dogodilo.

Svojevremeno je otkrio da je oprostio Glenu ubistvo svoje sestre. "Svako od nas će iskusiti neki užasni gubitak. Ja sam jednostavno dobio veliku dozu. Za svaku tragičnu priču koju čujete, postoji još jedna koja je jednako ili više tragična. Mislim da treba na to gledati kao na deo života", ispričao je Gramer.

Glumac je izgubio i dva polubrata 1980. u nesreći tokom ronjenja. Majka Seli mu je preminula 2008. u 81. godini.

Kelsi Gramer
foto: Profimedia

Inače, Kelsi iza sebe ima tri razvoda i od 2011. je u četvrtom braku s filmskom producentkinjom Kejti Volš (44). Sa svojim suprugama je dobio sedmoro dece.

O glumčevom ljubavnom životu se dosta pisalo jer se oženio svojom ljubavnicom Kejti samo dve nedelje nakon razvoda od Kamil Gramer. Kamil i Kelsi su imali javni sukob 2010, kada je ona otkrila da je vara sa stjuardesom Volš, koja je 25 godina mlađa od njega.

"Nisam ponosna kako je naša veza počela jer je bio u braku", rekla je svojevremeno Kejti. O svemu je progovorila i Kamil, koja se zbog Gramera odrekla svoje karijere i posvetila odgoju njihove dece - ćerke Mejson Olivije (21) i sina Džuda Gordona (18), a onda je on aferom okončao njihov 13-godišnji brak.

"Moj ceo život se raspao. Suprug me ostavio. Imao je aferu s drugom ženom", rekla je.

Podsetimo, Kelsi je s prvom suprugom, instruktorkom plesa Dorin Alderman u braku bio od 1982. do 1990, a zapravo su bili zajedno samo dve godine. Poslednjih šest godina tog perioda su živeli odvojeno. U braku su dobili ćerku Spenser, koja mu je 2011. godine podarila unuče.

Drugi brak s Lej En Kahani mu je potrajao neslavnih godinu dana. Glumac je tražio poništenje braka kad je Kahani bila u trećem mesecu trudnoće, te ju je izbacio iz zajedničkog doma. Trudnoća se na kraju završila pobačajem.

Glumac je tvrdio kako je dotična bila nasilna prema njemu, te je čak znala da mu drži pištolj uperen u glavu. Pre drugog braka, dobio je još jedno dete sa stilistkinjom i šminkerkom Beri Bakner.

I Kamil, njegova treća supruga, bila je model i plesačica, a upoznao ju je na sastanku naslepo 1996. godine. Venčali su se već sledeće godine i zajedno imaju dvoje dece. S četvrtom suprugom, koja je inače ćerka bivšeg fudbalera Alana Volša, ima troje dece, a čini se da je ona uspela da ga smiri.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:51

ŽIVOTNA PRIČA SLOBODANA BRKIĆA: Greškom lekara oslepeo, a sad govori deset jezika, radi za FBI i brani sisteme najvećih kompanija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track