PRED OLTAROM JOJ REKAO NE, A ONDA SU POBEGLI ZAJEDNO: Čuveni Markos i Eva iz "Seranovih" i danas se DRUŽE, a evo kako izgledaju
Foto: Printscreen YouTube

OMILJENI PAR U SERIJI

PRED OLTAROM JOJ REKAO NE, A ONDA SU POBEGLI ZAJEDNO: Čuveni Markos i Eva iz "Seranovih" i danas se DRUŽE, a evo kako izgledaju

Pop kultura -

Španska serija "Seranovi" svojevremeno je bila hit kako u svetu tako i na prostorima bivše Jugoslavije. Milioni gledalaca zdušno su pratili sudbine junaka serije, a mnogi se i dan-danas rado vraćaju ovom ostvarenju.

Junaci legendarnih "Seranovih" koji su se posebno izdvojili i ostali upamćeni su čuveni Markos i Eva, koji su u seriji tumačili ljubavni par, a njih su igrali Veronika Sančez i Fran Perea.

Iako je od poslednje epizode prošlo 15 godina, njih dvoje se i dalje druže, čemu svedoči i fotografija koju je Perea objavio na Instagramu, a na kojoj su rekrairali jednu od scena.

"Sofa nije ista, ali mi... Isti smo! Ne, bolji! Inače, srećan Dan Andaluzije od ovog čoveka iz Malage i ove žene iz Sevilje", napisao je španski glumac i muzičar u opisu fotografije na kojoj pozira s partnerkom iz "Seranovih".

Inače,najsimpatičniji par u seriji svoju svadbu doživeo je u 74. epizodi serije, a brak je od samog početka bio osuđen na propast. Naime, pojavio se Evin bivši udvarač Zoan Manuel, koji je pokušao da spava sa njom noć pre venčanja, a Markosa i Raula poslao u Bilbao, dok su bili pijani (za vreme momačke večeri). Uz pomoć Fitija, Markos ipak stiže na svadbu i ceremonija počinje. Ali ipak, do sudbonosnog da ne dolazi. Razmisljajući o savetima da su previše mladi da započnu zajednički život i da on nema mnogo toga da pruži Evi, Markos na pitanje da li je uzima za ženu odgovara - "pa, biće da ne". Ipak, oni odlaze zajedno da žive, daleko od Madrida, i malo kasnije, ipak zasnivaju svoju porodicu, dobivši jedno dete.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:49

Hit serija Prsten sudbine na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track