"MOŽETE DA MI PLJUNETE POD PROZOR"! Oglasila se Angelina nakon što je ispala sa takmičenja: Besna vređala pratioce po instagramu!
Foto: Damir Dervišagić

nije uspela da se suzdrži

"MOŽETE DA MI PLJUNETE POD PROZOR"! Oglasila se Angelina nakon što je ispala sa takmičenja: Besna vređala pratioce po instagramu!

Pop kultura -

Prvo polufinale festivala Pesma za Evroviziju 2023 održano je u sinoć, a rezultati takmičenja iznenadili su mnoge.

Glavni favoriti za prolazak dalje bili su Savo Perović i Angelina, koji su oboje ispali i time izgubili šansu da se bore za odlazak na Evroviziju u subotu uveče.

izbor za pesmu Evrovizije 2023, Evrovizija 2023
foto: Damir Dervišagić

Angelina je, kako smo već pisali, izašla iz zgrade RTS-a na Koštunjaku nakon čega je plakala i histerisala, a izgleda da se sada smirila s obzirom da se oglasila po prvi put nakon ovako šokantnog rezultata.

- Svi smo tu i noći ove, da se lažemo do zore, zar ne? Društvo, hvala svima koji su glasali. Što se tiče ružnih ljudi i ružnih komentara - možete da s*rete po meni vi koji sedite po svojim sobama nesrećni, ali nećete me pomeriti. Bila sam sjajna, 100 puta bolja. Možda ne najsavršenija izvedba ikada, ali vrlo dostojna finala i šanse da pokidam u finalu još sigurnije.

Anđelina
foto: Printscreen

- Što se tiče mog pevanja i moje vrednosti generalno, možete za to, takođe, da mi pljunete pod prozor jer se prepoznatljivost kod mene dogodila upravo drugačijim vokalom i pevanjem - uživo uz jednu gitaru (bez bekova, matrica, dupleksa i bilo kakve podrške) i pesmama koju sam svaku doživela i lično napisala i sebi, a i velikim imenima.

Ovih osam takmičara će se u subotu boriti za odlazak na Evroviziju:

  • Stefan Šaj ("Od jastuka do jastuka"),
  • Princ od Vranje ("Cvet sa istoka"),
  • Čegi i Braća bluz bend ("Svadba ili kavga"),
  • Boris Subotić ("Nedostupan"), Luk Blek ("Samo mi se spava"),
  • Filip Baloš ("Novi plan, drugi san"),
  • Nađa ("Moj prvi ožiljak na duši") i
  • Empati soul prodžekt ("Indigo").

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:44

BEBA ME ŠUTIRALA DOK SAM PEVALA Marija Mikić otkrila zašto sebe smatra pobednicom Pesma za Evroviziju: IZDRŽALA ŠTO MNOGI NISU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja