TOLIKO SAM SE PUTA UDAVALA DA MORAM DA GUGLAM MUŽEVE, DECU PITAM KO IM JE OTAC: Šok priznanje slavne pevačice sve zapanjilo
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

BRUTALNO ISKRENA

TOLIKO SAM SE PUTA UDAVALA DA MORAM DA GUGLAM MUŽEVE, DECU PITAM KO IM JE OTAC: Šok priznanje slavne pevačice sve zapanjilo

Pop kultura -

Keri Katona, bivša članica popularnog ženskog benda "Atomic Kitten", česta je tema britanskih medija, a sve zato što je jedna od retkih slavnih dama koja je rešila da novac zaradi i na nešto lakši način - golišavim fotografijama na platformi OnlyFans.

Ona je priznala da ju je priduživanje ovoj platformi spasilo od bankrota, a da je taj potez povukla kada je bila do te mere švorc da je morala da proda dragoceni poklon svog prvog muža Brajana.

Svojevremeno se u jednom podkastu osvrnula na ovu anegdotu, istovremeno se našalivši apropo svog burnog ljubavnog života i činjenice da iza sebe ima tri braka.

- Imala sam veliki, masivni džuboks od Brajana, mog prvog supruga. Pola vremena moram da guglam, jer ne mogu da se setim s kim sam bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih: "Čiji si ti?" Smrtno je smešno, decu to zabavlja... Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, u njemu je bila sva moja stara muzika... Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. A taj džuboks je vredeo oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za 1.900 funti - ispričala je nekadašnja pevačica.

Inače, Keri i Brajan, bivši pevač irske grupe Westlife, bili su u braku od januara 2002. do decembra 2006, a zajedno imaju dve ćerke - Lili Sju i Moli. Manje od godinu dana nakon razvoda, Keri se udala za taksistu Marka Krofta u februaru 2007, i sa njim je dobila ćerku Hajdi i sina Maksa, a tačku na brak stavili su 2011.

Katona je ponovo uplovila u brak 2014, kada se udala za ragbistu Džordža Keja, sa kojim ima ćerku Dilan, a već godinu dana kasnije par se razišao. Džordž je 2019. preminuo od posledica predoziranja.

Keri je trenutno je verena za osam godina mlađeg Rajana Mahonija, a par je zajedno pet godina, od čega su tri vereni. "Ovo je najduža veza koju sam ikada imala. Obično u ovoj fazi razgovaram sa advokatima za razvod i rađam decu sa tim muškarcima. Sada sam veoma srećna", rekla je ona nedavno u jednoj emisiji, dodavši da je "serijski monogamista" i da zato voli razvod.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track