IZGLEDAM KAO VEVERICA S PUNIM USTIMA: Zbog želje da ostane mlada UNAKAZILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, do kraja života se KAJALA
Foto: Profimedia

DŽEKI STALONE

IZGLEDAM KAO VEVERICA S PUNIM USTIMA: Zbog želje da ostane mlada UNAKAZILA SE PLASTIČNIM OPERACIJAMA, do kraja života se KAJALA

Pop kultura -

Majka slavnog holivudskog snagatora i glumca Silvestera Stalonea, Džeki Stalone, bila je poznata kao velika obožavateljka plastičnih operacija koje su je na kraju u potpunosti izobličile i pred kraj života više nije ličila na samu sebe.

Džeki je bila opsednuta željom da izgleda što mlađe, čemu svedoče i brojne estetske operacije kojima se podvrgnula za života, a na kraju šokirala izobličenim licem jer je na operacije odlazila još od mladosti. Mnogi su je čak smatrali jednom od predvodnica trenda preteranog podvrgavanja plastičnim operacijama.

Džeki Stalone
foto: Profimedia

Nikada nije pokušavala da sakrije svoju zavisnost od plastičnih operacija, a prve korekcije na licu i telu počela je da radi u mlađim danima, kada je bila profesionalna plesačica. Džeki je 2013. godine prebolela težak srčani udar, a nakon toga je priznala da je svesna toga koliko loše izgleda zbog svih zahvata na kojima je bila.

"Osećam se kao veverica s ustima punih lešnika. I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, ali čini mi se da postižem suprotan efekat. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam kao veverica kojoj su usta puna lešnika", izjavila je u jednom od intervjua, pritom optuživši svog plastičnog hirurga za tadašnji izgled.

Džeki Stalone
foto: Profimedia

Džeki je preminula u 99. godini, pre dve godine, u snu, a tužnu vest tada su potvrdili članovi njene porodice. Osim sinova Silvestera i Frenka, Džeki je iza sebe ostavila supruga Stivena Markusa, s kojim je provela više od dve decenije i mnoštvo unučadi.

Sinove je dobila u braku s pokojnim suprugom Frenkom Stlloneom starijim, a bila je i majka glumice Toni Dalto, koju je dobila s bivšim suprugom, Entonijem Filitijem i koja je preminula u 49. godini nakon što je obolela od karcinoma dojke.

Džeki Stalone
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Džeki je rodila troje dece koja su se proslavila u Holivudu, međutim i ona sama pronašla je svoj put do zvezda. Naime, bila je jedna od ključnih tvoraca televizijskog šoua "G.L.O.W., The Gorgeous Girls of Wrestling", koji se prikazivao tokom 80-ih godina. Oduvek je volela fitnes i ženska takmičenja u snazi.

Rođena je kao Žaklin Fransis pre 101 godinu u Vašingtonu, a sa samo 15 godina odlučila je da pobegne od kuće. Nakon toga je kratko radila kao snimateljka emisija "Ringling Brothers Barnum" i "Baily's The Greatest Show on Earth" i kao profesionalna plesačica. Kada je odrasla, postala je prva žena koja je imala svoju televizijsku emisiju o vežbanju i podizanju tegova u Vašingtonu, što ju je podstaklo da otvori svoju teretanu namenjenu ženama, pod nazivom Barbella's.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track