"UVEK ĆE BITI MALI DEBELI KOG OTAC NIJE HTEO": Dobio ga U AFERI s kućnom pomoćnicom, a on je IZ INATA postao NJEGOVA KOPIJA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

najviše liči na njega od sve dece

"UVEK ĆE BITI MALI DEBELI KOG OTAC NIJE HTEO": Dobio ga U AFERI s kućnom pomoćnicom, a on je IZ INATA postao NJEGOVA KOPIJA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac i političar Arnold Švarceneger kroz godine je postao simbol akcionih filmova, ali ni u jednom trenutku nisu prestali da ga prate natpisi o seksualnom skandalu.

Naime, sa svojom bivšom suprugom, Marijom Šriver, venčao se 1986. godine, a tokom braka dobili su četvoro dece. Iako su dugo vremena bili simbol skladnog i savršenog holivudskog braka, sva se idila urušila nakon što je 2011. godine javnost saznala da planiraju da se razvedu.

Arnold Švarceneger
foto: EPA/IAN LANGSDON

Marija je nakon više od 25 godina braka zatražila razvod od glumca nakon što je saznala da ju je varao s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Baena. S njom je Arnold dobio i vanbračnog sina, a ispostavilo se da je Arnold varao Mariju dok je bila trudna. Danas tako glumac ima dvojicu sinova istih godina, samo s dvema različitim ženama.

Švarceneger je kasnije tvrdio kako 7 ili 8 godina nije ni znao da ima dete s Peti, dok nije shvatio da dečak neodoljivo liči na njega. Čim je to saznao, preuzeo je finansijsku brigu o dečaku, a ljubavnici i sinu kupio je i četverosobnu kuću s bazenom u Kaliforniji.

Marija Šriver
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Arnold tako danas ima petoro dece, a zanimljivo je da upravo vanbračni sin Džozef najviše liči na njega. On se takođe bavi bodibildingom i fitnes je model, ali i rijaliti zvezda, a njegovu sličnost s glumcem niko ne može da ospori. Danas se Arnold tako od svog sina Džozefa ne odvaja, a zajedno se najčešće mogu videti kako treniraju i vežbaju, iako nisu oduvek imali bajne odnose.

Arnold švarceneger
foto: Profimedia

Naime, dugo nije želeo zakonski da ga prizna, pa Džozef nije uživao u bogatstvu kao ostatak Arnoldove dece. Ipak, stvari su se promenile... A nije ni Džozef oduvek bio ovakav. Nekada su ga nazivali "malim i debelim dečakom koji želi da bude glumac i kog otac nije hteo", ali sve negativne komentare je zanemario i danas postao slika i prilika oca.

Nedavno je na svom Instagramu objavio novi stori na kom pozira bez majice, pa je mnoge još jednom podsetio na svog popularnog oca.

I on je sam jednom opisao dan kada je saznao da mu je Arnold otac.

Džozef Baena
foto: Printscreen Instagram

"Jako se dobro sećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja majka i rekla da moramo da idemo jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se transformisalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu. Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivisan i srećan zbog povezanosti s tatom. Ali još sam srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao", otkrio je nedavno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:52

OVAKO JE NASTAO LUKASOV NAJVEĆI HIT LIČNA KARTA: Kućna pomoćnica odigrala glavnu ulogu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track