DEVOJKA SA KRILIMA PRESVLAČI BEBU STOPALIMA! Zbog ovog snimka CELA SRBIJA Dejani SKIDA KAPU: "Svaka čast, hrabra ženo" (VIDEO)
Foto: TikTok/devojka_sa_krilima

OVO SVI TREBA DA odGLEDAJU

DEVOJKA SA KRILIMA PRESVLAČI BEBU STOPALIMA! Zbog ovog snimka CELA SRBIJA Dejani SKIDA KAPU: "Svaka čast, hrabra ženo" (VIDEO)

Pop kultura -

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, poznata i kao Devojka sa krilima, objavila je snimak na kome novoređnu ćerkicu Laru presvlači stopalima i prizorom raznežila na hiljade svojih pratilaca na Instagramu.

Nakon što je pre desetak dana postala majka, Dejana gotovo svakodnevno objavljuje snimke na kojima prikazuje kako se snalazi u roditeljstvu i s pratiocima deli neizmernu sreću.

beba
foto: TikTok/devojka_sa_krilima

Poslednji u nizu snimak prikazuje Dejanu kako presvlači bebu - stopalima, a sudeći po prizoru, Devojka sa krilima se odlično snalazi kada su u pitanju obaveze oko ćerkice.

komentari ispod objave su se nizali unedogled i jednoglasni su: "Kapa dole, palac gore", "Hrabra ženo", "Samo hrabro! Bravo! Svako ko se požali na nešto u životu, treba odgledati ovaj video", "Svaka čast", samo su neki od komentara ispod Dejanine objave.

00:39

Devojka sa krilima presvlači bebu stopalima

Inače, iako ima hendikep, Dejana u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne aktivnosti i obaveze, a sa svojim pratiocima na Instagramu deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i zbog toga je presrećna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:39

Dejana Bačko je šampion sveta u paratekvondu, slikarka i velika inspiracija za mnoge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track