S NJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST NA LIVADI: Žena koja je princu SKINULA MRAK prodaje NJEGOV POKLON, a za to ima JAK RAZLOG
Foto: Youtube Printscreen

HUMAN GEST

S NJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST NA LIVADI: Žena koja je princu SKINULA MRAK prodaje NJEGOV POKLON, a za to ima JAK RAZLOG

Pop kultura -

Bivša konjušarka Saša Volpol, koja je radila za kraljevsku porodicu i majka dvoje dece, ujedno je i žena koja je princu Hariju oduzela nevinost na livadi.

Podsetimo, Saša je rekla da su njih dvoje imali strastveni petominutni seks dok ga je kraljevsko obezbeđenje tražilo u plavoj Ford Fiesti. Sadašnja vozačica bagera otkrila je škakljive detalje strastvenog letnjeg susreta s Harijem u julu 2001. godine "Bilo je to doslovno bam-bam između dva prijatelja", istakla je.

Saša je priznala da je do seksa između nje i Harija došlo nakon što su popili deset čašica tekile, Bejlisa i sambuke.

"Jedna stvar je brzo vodila drugoj. Završili smo na podu. Nismo to nameravali da uradimo, bilo je uzbudljivo što se tako odjednom dogodilo. Bili smo odsutni 15 minuta, a seks je trajao oko pet minuta. Nosio je bokserice. Nije bilo razgovora među nama, nismo razmenili nijednu reč. Posle sam ga pljesnula po guzi. Imao je divnu guzu, ali bio je mlad", ispričala je Saša.

princ Hari
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za njen 19. rođendan, Hari joj je poklonio plišanu Miss Piggy i rođendansku čestitku s nadutim kitom na prednjoj strani.

Sada tu istu Miss Piggy Saša prodaje na aukciji kako bi pomogla žrtvama pogođenim zemljotresom u Turskoj i Siriji. Trenutno se na e-Bayju može kupiti po ceni 1.938,44 evra.

Podsetimo, nakon Hajgroua, Saša se zaposlila u fabrici pozamenterije na nekoliko meseci. Naime, bila se prijavila za posao u štalama sultana od Bruneja u okolini Londona, ali tada je izbijanje epidemije slinavke i šapa prekinulo taj njen san, te se konjima bavila samo iz hobija. Te iste 2001. godine upoznala je profesionalnog vozača trka Ijana. Venčali su se tek 2016. godine i imaju ćerke od pet i tri godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track