ŠOK PRIZNANJE SLAVNOG GLUMCA: Besneo i GUBIO ŽIVCE na filmskim setovima, pa morao da napravi pauzu i povuče se iz glume!
Foto: Profimedia

tantrumi

ŠOK PRIZNANJE SLAVNOG GLUMCA: Besneo i GUBIO ŽIVCE na filmskim setovima, pa morao da napravi pauzu i povuče se iz glume!

Pop kultura -

Britanski glumac Hju Grant na snimanju filma "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" izgubio je kontrolu i imao nekoliko izliva besa, i to zbog jedne gospođe koja se našla na filmskom setu.

Hju Grant, Ana Eberstin, bafta
foto: Profimedia

Dugoočekivani film sniman je u Severnoj Irskoj, a 62-godišnji glumac otkrio je za časopis Total Film kako nije bio zadovoljan svojim ponašanjem tokom snimanja.

Svoje neprimereno ponašanje uporedio sa ispadom kolege Kristijana Bejla, koji je sličnu stvar uradio na snimanju filma Terminator.

"Prvi sam dan izgubio živce s jednom ženom. Pretpostavljao sam da je ona neka rukovoditeljka iz studija koji bih trebalo da bolje poznajem. Onda se ispostavilo da je ona veoma fina žena, koja je bila pratilja mlade devojke", ispričao je opisujući kako je zbog besa potpuno pocrveneo u licu.

Hju Grant
foto: Profimedia

Međutim, ovo nije prvi put da je Grant izgubio živce na poslu, a u prošlim je intervjuima priznao da je imao ispade "megatantruma" otprilike jednom godišnje. Rekao je da je zbog svog "lošeg ponašanja" napravio pauzu od glume i da je zbog toga dobijao manje ponuda za uloge u filmovima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

NAUČIO SAM DA ŽIVIM SA 50 DINARA! Glumac Ljubomir Bandović brutalno iskren u Sceniranju večeras od 20 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track