VUK KOSTIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠE DEVOJKE! Sa manekenkom MAJOM MARČIĆ bio je u VEZI pre nekoliko godina, evo šta ih je PONOVO spojilo
Foto Marko Vulević, Foto: Edvard Nalbantjan

Ponovo se vole?

VUK KOSTIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠE DEVOJKE! Sa manekenkom MAJOM MARČIĆ bio je u VEZI pre nekoliko godina, evo šta ih je PONOVO spojilo

Pop kultura -

Iako je glumac Vuk Kostić trenutno aktuelan jer se prikazuju nove epizode šeste sezone serije "Ubice mog oca" zbog koje ga televizijska publika neretko identifikuje sa njenim junakom, inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem, kom je pozajmio vizuelni identitet, još nešto je bacilo svetlo na lik ovog dramskog umetnika.

Vuk Kostić, Maja Maričić
foto: Marko Vulević

Naime, nedavno su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je Vuk u zagrljaju manekenke Maje Marčić. Iako bi na prvi pogled one bile intrigantne jer bude sumnju da je reč o novoj romansi popularnog dramskog umetnika, njihova zanimljivost leži ipak u drugačijoj istini. Ovo dvoje aktera novih fotografija zapravo su nekadašnji emotivni partneri, a Vuka je u zagrljaj bivše "bacilo" slikanje modnog editorijala koji su snimili za brend "Konstantin" čije je Vuk inače zaštitno lice.

Vuk Kostić, Maja Maričić
foto: Edvard Nalbantjan

Njih dvoje su već snimali zajednički editorijal za ovu modnu liniju pre nekoliko godina kada su se i upoznali. Taj poslovni susret bio je dovoljan da se između glumca i manekenke rode simpatije, ali i da one brzo prerastu u nešto više od toga. Vuk i Maja otpočeli su emotivnu vezu u kojoj su proveli neko vreme. A kada su im se putevi nakon raskida razišli, ostali su u dobrim odnosima što ovoga puta potvrđuje i njihova nova poslovna saradnja.

Vuk Kostić, Maja Maričić
foto: Marko Vulević

Dok je Maja trenutno srećno zaljubljena, Vuk ne skriva da nema devojku, ali kao što nikada nije krio svoje veze, ovaj umetnik nije skrivao ni koliko želi susret sa svojom srodnom dušom s kojom bi osnovao porodicu. Takođe, kad god je za to bila zgodna prilika, Vuk bi ponovio da veruje u muško-ženska prijateljstva, što potvrđuje i njegov odnos sa Majom.

Vuk Kostić, Maja Maričić
foto: Edvard Nalbantjan

Inače, ova tridesetjednogodišnja manekenka odrasla je u Baru, gde je završila osnovnu i srednju školu, a potom i fakultet za dizajn u Beogradu. Javnosti je poznata i po tome što je bila mis Vojvodine. S druge strane, iako je napravio ovaj mali modni izlet, Vuk je i dalje posvećen snimanjima druge sezone serije "Pevačica" i muzičke bajke "Kruna", koje su mu donele izazove u glumi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:00

NATAŠA DRAKULIĆ O JANKETIĆU, KOSTIĆU I IGORU: Oni su moji VITEZOVI, pisaću im do kraja života šta hoće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track