BALKANSKI ZAVODNIK U KLINČU SA VRATIMA: Goran Bogdan izgubio TEŠKU borbu, konobarica morala da se umeša, a tek snimci... URNEBES!
Foto: Printscreen Instagram

koji car!

BALKANSKI ZAVODNIK U KLINČU SA VRATIMA: Goran Bogdan izgubio TEŠKU borbu, konobarica morala da se umeša, a tek snimci... URNEBES!

Pop kultura -

Miljenik regionalne publike, hrvatski glumac Goran Bogdan je trenutno u Španiji, tačnije Barseloni. On je na svom Instagram profilu podelio 2 veoma zanimljiva snimka.

Jovana Stojiljković, Goran Bogdan
foto: Damir Dervišagić

Naime, glumac se "borio" sa staklenim vratima jednog kafića jer nikako nije mogao da ih otvori, a sve te njegove pokušaje su veroavatno snimali njegovi prijatelji. Gurao je, cimao, ali ništa se nije desilo. Na kraju je došla konobarica i pomogla glumcu koji je zatim ušao unutra.

On je objavio taj klip na svom profilu uz propratni tekst "Me entering" (ulazim).

Međutim, kao šta stara, dobra pesma DLM-a kaže, "uđeš, izađeš i gotovo", glumac je morao i da izađe iz kafića, ali na odlasku je imao isti problem i nije mogao da savlada staklena vrata, pa mu je konobarica opet pritkla u pomoć.

Uz taj drugi video i neslavni pokušaj, napisao je "Me exiting" (izlazim), a oba snimka su privukla veliku pažnju njegovih pratilaca, a komentari su s samo noizali.

Tarik Filipović je napisao "Pa zemo mili" uz emotikon koji plače od smeha, Nina Janković je upotrebila isti smajli, ali ono što treba naglasiti da su mnogi pisali da vole ljude koji se ne stide svojih blamova, pa čak su spremni i da ih podele. Ljudi su saosećali sa njim jer se svakom od nas barem jednom desila ovakva "ispala" na javnom mestu punom ljudi, po fazonu "otvori se zemljo".

U današnje vreme fotošopova, odrade snimaka i fotografija i tendencije da sve bude upeglano i savršeno, pojavljuje se glumac (veoma popularan u regionu) i objavljuje snimke na kojima nije savršen već se naprotiv, blamira. To treba poštovati!

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:36

NAUČIO SAM DA ŽIVIM SA 50 DINARA! Glumac Ljubomir Bandović brutalno iskren u Sceniranju večeras od 20 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track