DŽONI DEP HELIKOPTEROM SLETEO ISPED ANTIKVARNICE: Glumac hteo da kupi gitare u TAJNOSTI, pa doleteo do prodavnice i iznenadio SVE!
Foto: Printscreen YouTube

UŽIVAO JE

DŽONI DEP HELIKOPTEROM SLETEO ISPED ANTIKVARNICE: Glumac hteo da kupi gitare u TAJNOSTI, pa doleteo do prodavnice i iznenadio SVE!

Pop kultura -

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Džoni Dep (59) stigao je helikopterom tačno ispred ulaza antikvarnice u engleskom gradiću Hamsvel Klif, preneo je Miror.

Kako bi bio što dalje od očiju javnosti i paparaca, njegova poseta je dogovorena u tajnosti. Međutim, njegov dolazak nije prošao nezapaženo jer je stigao helikopterom koji je, na iznenađenje svih, a posebno osoblja, sleteo ispred antikvarnice.

Engleski mediji počeli su da spekulišu da se glumac odlučio na ovaj neobičan potez kako bi privukao što veću pažnju. Robert Miler, vlasnik antikvarnice, opisao je Depa kao prizemljenog čoveka, a usput je otkrio i kako se glumac ponovio sa tri gitare. Džoni je takođe kupio vazu sa lobanjama, stolicu, komplet za slikanje i nekoliko postera i slika.

- Seo je i odsvirao nekoliko pesama, za dobra stara vremena, a onda odlučio da ih kupi - rekao je vlasnik Miler.

Džoni Dep, kravata
foto: Profimedia

- Bilo je sjajno jer je bio normalan i veoma opušten i mogao je da provodi vreme gledajući stvari i svirajući gitare koje je želeo da svira. Osećao se kao kod kuće - dodao je on.

Podsetimo se kako je Dep zaradio pet miliona evra za samo pet dana od prodaje svojih umetničkih otisaka preminulih zvezda.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track