ISPLIVALI DETALJI AFERE PRINCA VILIJAMA? Evo šta je poklonio LJUBAVNICI za Dan zaljubljenih! Novi SKANDAL trese kraljevski dvor
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

TVRDE ENGLESKI TABLOIDI

ISPLIVALI DETALJI AFERE PRINCA VILIJAMA? Evo šta je poklonio LJUBAVNICI za Dan zaljubljenih! Novi SKANDAL trese kraljevski dvor

Pop kultura -

U stranim medijima su se ovih dana ponovo pojavile glasine o ljubavnoj aferi princa Vilijama i Rouz Henberi, inače bliske prijateljice članova kraljevske porodice.

Britanska kraljevska porodica tokom poslednjih nekoliko meseci puni medijske stupce i oči javnosti uprte su u nju, i to vestima od smrti Elizabete II, preuzimanjem njenog trona, ali i knjigom i dokumentarnim filmom koje je objavio princ Hari i izazvao najnovije skandale.

Sara Rouz Henberi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A poslednjih dana ponovo su se pojavile brojne glasine koje ukazuju na krizu u braku princa Vilijama i Kejt Midlton jer tamošnji mediji pišu da je on Dan zaljubljenih ove godine proveo sa svojom navodnom ljubavnicom, Rouz Henberi.

Rouz je poznata po inače bliskom odnosu s Kejt, ali britanski tabloidi tvrde da se Rouz i Vilijam viđaju u tajnosti. Prvi put su zajedno fotografisani 2019. godine na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio neveran supruzi tokom njene treće trudnoće. Sve je to izazvalo pometnju u palati i Kejt je zamolila Vilijama da je ukloni iz kruga bliskih prijatelja.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

No britanski mediji ovih dana javljaju da je on Dan zaljubljenih proveo upravo s njom. Navodno su bili na romantičnoj večeri, te su viđeni u otmenom italijanskom restoranu u Londonu. Prema rečima konobara u restoranu, Vilijam je Rouz poklonio bisernu ogrlicu.

Rouz je inače stara poznanica britanske kraljevske porodice, koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Šolmondeleja, Dejvida Roksavaža, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo venčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo održano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke dece Rouz i Dejvid razveli su se 2019. godine, baš kad je počelo da se šuška o njenoj aferi s princem Vilijamom.

Sara Rouz Henberi
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Međutim, kolumnista Dejli Mejla, Ričard Kej, koji je stari prijatelj princeze Dajane, iste godine je naglasio da su te glasine samo lažne vesti, te da su Kejt i Rouz u dobrim odnosima.

"Rečeno mi je da su glasine o svađi između ove dve atraktivne mlade žene lažne", napisao je tada Ričard, a one su celu situaciju odlučile da ignorišu.

Međutim, Kejt je navodno zabranila Rouz prisustvovanje bilo kakvim kraljevskim događajima, te je strogo ograničila kontakte, a sve kako bi uspela da udalji od Vilijama od nje, što joj, ako se natpisi britanskih medija pokažu tačnim, baš i nije uspelo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track