KAKAV IZLIV SUJETE "GORKE GUBITNICE" NA OSKARIMA: Reakcija glumice kad je čula da NIJE OSVOJILA NAGRADU obišla svet (VIDEO)
Foto: Twitter/SpencerAlthouse

NIJE KRILA RAZOČARANJE

KAKAV IZLIV SUJETE "GORKE GUBITNICE" NA OSKARIMA: Reakcija glumice kad je čula da NIJE OSVOJILA NAGRADU obišla svet (VIDEO)

Pop kultura -

Zvezda filma "The Black Panther: Wakanda Forever" izgledala je vidno razočarano i nije uspela da tapše dok je ushićena Džejmi Li Kertis vrištala na osvajanje prvog Oskara u svojoj decenijama dugoj karijeri, za film "Sve u isto vreme".

Očajna reakcija Andžele Baset (64) na to što ju je Džejmi Li Kertis (64) pobedila u trci za najbolju sporednu glumicu na dodeli Oskara postala je viralna, a zvezda je označena kao "gorka gubitnica". Zvezda filma "The Black Panther: Wakanda Forever" izgledala je vidno razočarano i nije ni pokušala da tapše.

Baset, koja se nadala da će osvojiti prvog glumačkog Oskara studija Marvel nakon što je uzela Zlatni globus, bila je vidno razočarana dok je Kertis izlazila na binu, dok su druge nominovane glumice - Hong Čau, Keri Kondon i Stefani Hsu aplaudirale.

Obožavatelji su se brzo oglasili na društvenim mrežama kako bi prokomentarisali njenu reakciju.

"Baset je fantastična glumica. Šteta što večeras nije nastavila s nastupom i aplaudirala kada je Džejmi Li pobedila."

Jedan se našalio i referisao se na ulogu Džejmi Li Kertis: "Bacila je kletvu na Andželu Baset. Od tada je izgubila sve nagrade koje je nameravala."

Drugi su stali u odbranu Baset i doveli u pitanje da li je Kertis zaslužila nagradu:

Andžela Baset
foto: Twitter/SpencerAlthouse

"Svi pričaju o reakciji Andžele Baset govoreći da je ona veliki gubitnik... kako bi bilo da svi uložite naporan rad i glumite uloge dostojne Oskara više od 30 godina. Oskara samo da jedva dobiješ ikakvo priznanje, a kad te prepoznaju, budeš omalovažen, njena je reakcija bila stvarna i sirova - napisala je jedna gledateljka.

- Nemojte pogrešno da me shvatite, volim Džejmi Li Kertis, ali njena uloga u "Sve u isto vreme" nije bila čak ni najbolja sporedna glumica u tom filmu. Andžela Baset ostala je da sedi kad su je najavili, kao što je i trebalo. Kraljica se nikada ne zalaže za instituciju koja odbija da je počasti - smatra jedan gledalac. Neki su čak smatrali i kako je to opet nepravda prema tamnoputim glumcima.

Džejmina reakcija potvrđuje da je Andžela bila glavni kandidat. Svaki put kad je crni glumac na ivici upisivanja u istoriju zbog izvanredne izvedbe, Akademija odluči da se retroaktivno oduži jednom glumačkom kolegi - napisao je gledalac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dodela nagrada Sarajevo film Festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track