OŽENIO SE TURSKI DŽORDŽ KLUNI: Srce mu ukrala 23 godine mlađa! Prošli brak mu trajao 15 MESECI, bivša pokušala da mu UNIŠTI ŽIVOT
Foto: Printscreen YouTube

TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT

OŽENIO SE TURSKI DŽORDŽ KLUNI: Srce mu ukrala 23 godine mlađa! Prošli brak mu trajao 15 MESECI, bivša pokušala da mu UNIŠTI ŽIVOT

Pop kultura -

Turski glumac Ozcan Deniz (49), koga nazivaju jš i turski Džordž Kluni, osvojio je žene širom sveta ulogama u sapunicama "Istanbulska nevesta" i "Sudbina", a njegov turbulentni ljubavni život poslednjih godina privlači puno pažnje.

Zgodni Turčin venčao se s 23 godine mlađom modnom dizajnerkom Samar Dagdar, koja je poreklom iz Irana.

Kako su preneli turski mediji, par je zajedno od početka 2021. godine, a venčali su se krajem januara ove godine.

Ozcan Deniz
foto: Printscreen YouTube

"Biram tebe i izabraću te ponovo i ponovo, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastaviću da te biram u stotinu života i stotinu svetova i bilo kojoj verziji stvarnosti bih te našla kao svog supruga", napisala je Samar uz jednu od fotografija s venčanja.

Ni Ozcan ni Samar ne skrivaju svoju ljubavnu sreću, te su oboje na društvenim mrežama podelili neke fotografije i snimke s venčanja, ali i s medenog meseca u Dubaiju, gde se trenutno nalaze.

Inače, ovo je Ozcanu drugi brak, a iza sebe ima tešku brakorazvodnu parnicu s glumicom i manekenkom Fejzom Aktan, s kojom se venčao 2018. Čini se da je glumac sklon mlađim partnerkama jer je i Fejza od njega bila mlađa 20 godina.

Deniz se našao u centru skandala kad ga je bivša supruga optužila da ju je nekoliko puta pretukao, a on je to negirao. Ona je tad, kao dokaz za svoje tvrdnje, predočila bolničke nalaze iz juna 2019, u kojima je navedeno da je imala lakše povrede.

Nakon optužbi njegove bivše supruge za nasilje dogodio se preokret i isplivali su snimci na kojima ona udara Deniza i kida mu odeću ispred kuće.

Par se razveo nakon samo 15 meseci braka, čime su iznenadili javnost. Turski mediji su ranije pisali da je glumac izbacio suprugu iz kuće jer nije mogao da je podnese, a prošle godine je on podigao prijavu protiv Fejze jer mu nije dozvoljavala da vidi sina.

"Svog sina viđam četiri puta mesečno. To nije dovoljno ni meni ni sinu. Nisam se čuo s njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ne mogu ni da ga vidim ni da ga čujem. Zahtevam da sud pripiše meni apsolutno starateljstvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako", navodno je rekao tužiocu.

Sud je dao starateljstvo majci Fejzi, ali na poslednjem ročištu povećao broj dana koje glumac može da provede sa sinom. On se oglasio o tome ne skrivajući radost.

"Budući da je moj sin maloletan, sudija je bio osetljiv oko svega koliko je trebalo da bude. Povećan je broj dana koje mogu da provedem sa sinom. Moja prava su malo više regulisana", rekao je Ozcan, koji često deli fotografije sa sinom, čijem je odgoju jako posvećen.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track