SEKA OPEKLA PRST, A RAŠA OTKRIO KAD SE PRVI PUT DOHVATIO VARJAČE! Spremalo se staro tradicionalno jelo kojem se svi raduju
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

SEKA OPEKLA PRST, A RAŠA OTKRIO KAD SE PRVI PUT DOHVATIO VARJAČE! Spremalo se staro tradicionalno jelo kojem se svi raduju

Pop kultura -

U večerašnjem kulinarskom nadmetanju u emisiji Majke i snajke takmičila se porodica Vranjković iz Beograda.

Majka Božica živi na Novom Beogradu, ali je rođena u Dalmaciji. Penzionerka je, a ranije je radila kao službenica. Voli da kuva i da šeta u slobodno vreme. Tokom leta voli da ide u svoju vikendicu na Avali. Najčešće sprema tradicionalna jela, šnicle, pasulj, čorbe, musaku, itd. Najviše voli da jede povrće sa malomesa i salate.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Slađana bavi se ugostiteljstvom, a tokom leta odlazi na primorje. Prošle godine je radila u CG, a ove godine planira u HR. U slobodno vreme voli da putuje, da šeta, da čita knjige, sluša muziku i druži sa prijateljima. Voli da kuva, ali nije vešta, još uvek uči. Najviše voli da sprema palačinke i prženice jer joj je to najlakše, a omiljeno jelo joj je musaka.

Sin Nikola radi privatno u jednoj firmi. U slobodno vreme voli da vežba u teretani. Ne kuva gotovo nikada. Njegovo omiljeno jelo je meso sa roštilja. Sa Slađanom se upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja.

A zadatak je bilo svima omiljeno tradicionalno jelo iz domaće kuhinje: Punjene tikvice.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

U nabavci su zaboravile čak osam namirnica i izgubile 16 minuta za spremanje jela.

U jednom trenutku Seka je htela da skine džezvu sa ringli, pa se opekla i jauknula. Tu se našao Raša koji ju je odmah poljubio "da prođe."

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Dok je mešao mleveno meso u tiganju Seka ga je pitala kada se prvi put dohvatio varjače na šta je on odgovorio da ne zna ni sam.

A žiri snajki bio je neverovatno strog. Rekle su Slađani da treba da zaobilazi kuhinju i ocenile je ocenom 4. Taman kada se moglo pomisliti da majka ne može da prođe gore ispostavilo se da itekako može. Dobila je sve same dvojke!

Najbolje je prošao Nikola koji se odlično snašao u kviz i poneo dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track