NA ŽURKU STIGLA U TANGAMA I PROVIDNOJ HALJINI: Pevačica o kojoj svi pričaju se zove kao PARFEM, a nije imala s*ks pre braka (FOTO)
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

opasna

NA ŽURKU STIGLA U TANGAMA I PROVIDNOJ HALJINI: Pevačica o kojoj svi pričaju se zove kao PARFEM, a nije imala s*ks pre braka (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Sijera (37) je na kultnoj "Vanity Fair" zabavi posle dodele Oskara u ponedeljak pojavila se u providnoj haljini sa dugim rukavicama, a ispod je nosila samo tange.

Od tada javnost ne prestaje da bruji o njoj.

Sijera
foto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Rođena u Ostinu u Teksasu, je jedino dete roditelja vojnika i odrasla je putujući svetom. Nakon što se preselila u Atlantu, započela je svoju muzičku karijeru 2004. prvim hit singlom "Goodies".

Inače, zanimljiva je i priča o tome kako je dobila ime. Otac je njenoj majci kupio parfem, a ona se zaljubila u miris i ime.

Sijera
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Mama je pokušavala da smisli moje ime kad joj je tata kupio Revlonov miris "Ciara" (Sijera) - izjavila je jednom prilikom za magazin "People".

Sijera
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Pevačica je 2010. izbacila album "Basic Instinct", nazvan po erotskom trileru iz 1992. koji je i pre svog izlaska izazvao kontroverze zbog eksplicitnog sadržaja i nasilja.

Što se ljubavnog života tiče, Sijera se 2013. verila sa reperom Futurom (39) s kojim ima sina Future Zahira (8). Njihovu verdbu raskinula je godinu dana posle zbog njegove nevere.

Sijera
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Zatim je 2015. počela vezu s bekom NFL, Raselom Vilsonom (34), a s njim se verila sledeće godine. Venčali su se početkom jula 2016. u dvoru Pekforton u Engleskoj, a par je živeo predbračnu čistotu, odnosno suzdržavali su se od seksa pre braka.

Zajedno imaju ćerku Sijenu Princes (5) i sina Vina Harisona (2) i u srećnom su braku već sedam godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track