NAJBOLJI FRAJER HOLIVUDA SKINUO GAĆE! Dame odlepile na pogled: Glumac jednim video SRUŠIO INTERNET i izmamio uzdahe ŠIROM SVETA!
Foto: GADE / Backgrid USA / Profimedia

PRELEP JE

NAJBOLJI FRAJER HOLIVUDA SKINUO GAĆE! Dame odlepile na pogled: Glumac jednim video SRUŠIO INTERNET i izmamio uzdahe ŠIROM SVETA!

Pop kultura -

Video glumca Džejsona Momoe počinje sasvim pitomo dok pokazuje novu majicu u boji lavande koja na sebi ima trouglasti print inspirisan tetovažama njegovog plemena koje predstavljaju zube morskog psa.

- Imamo nove majice. Imamo ljubičaste, imamo roze, imamo boje lavande, imamo crne, govori on u videu pre nego što se odmakne i otkrije par odgovarajućih japanki… a tu je zanimljiva i činjenica da uopšte ne nosi pantalone (a ni gaće).

Džejson Momoa
foto: Printscreen

Momoa nosi samo tradicionalni havajski "malo", koji je zapravo ogrtač spreda, dok je nazad tanga. Obožavateljima ljubazno nudi pogled na zadnji deo tela dok se udaljava od kamere.

- Dobro izgledamo, viče dok odlazi u daljinu.

Momoina majica i japanke najnoviji su modeli iz njegove saradnje s robnom markom opreme za penjanje pod nazivom So iLL. Zajedno su dizajnirali i druge artikle kao što su čarape, kape, patike, sunčane naočare i baršunaste gumice za kosu.

So iLL izrađuje mnoge artikle bez upotrebe plastike, što ga čini idealnim brendom za partnerstvo s Momoom, koji je prethodno pokrenuo vlastiti brend vode u aluminijskim bocama, Mananalu.

Sa sigurnošću se može reći da je So iLL dobio potpuno novu publiku ove nedelje, zahvaljujući Momoinoj provokativnoj taktici oglašavanja. Njegova objava na Instagramu bila je preplavljena komentarima: "Postoji li ograničenje koliko puta ovo možemo gledati? Pitam za prijateljicu", "Evo kako srušiti internet u 10 sekundi", "Može li neko da me odvuče od ovog posta, zaglavila sam ovde 45 minuta", "Možeš li da se prošetaš i u roza i crnoj majici. SAMO u majici".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:18

Glumac Andrija Milošević zapevao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track