BILA SAM SERIJSKA PRELJUBNICA I DEVOJKA HEROINSKOG ZAVISNIKA: Šok priznanje glumice! U memoarima otkriva S KIM JE SVE SPAVALA
Foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IZNEĆE SVE DETALJE

BILA SAM SERIJSKA PRELJUBNICA I DEVOJKA HEROINSKOG ZAVISNIKA: Šok priznanje glumice! U memoarima otkriva S KIM JE SVE SPAVALA

Pop kultura -

Glumica Ajoni Skaj sprema se da bez imalo zadrške ispriča sve detalje o svom razuzdanom životu i ljubavnicima iz sveta rokenrola u memoarima koji će uskoro biti objavljeni. To uključuje i priču o njenoj "gotovo patolološkoj neveri" tokom braka s Ad Rokom iz Bisti Bojsa (Beastie Boys), te vezi Entonijem Kidisom, kad je ona imala 16, a on 24 godine i bio heroinski zavisnik.

Skaj, koja se proslavila ulogom u filmu "Say Anithing" (Reci bilo šta) iz 1989, gde je glumila uz Džona Kjuzaka, trenutno je u potrazi za izdavačima za svoje memoare pod imenom "Say Everything". Danas je 52-godišnja glumica majka dvoje dece, a u knjizi će pisati kako je bila uvučena u "potragu za seksom i serijsku preljubu" tokom svog prvog braka, s Adamom Horovicom iz Bisti Bojsa, a u najavi obećava i da će biti "više slavnih osoba s kojima je spavala, nego što može i da se zamisli".

U pismu upućenom izdavačima, Skaj napominje da je bila problematična tinejdžerka, baš kao i druga "oštećena razvodom i nezadovoljna" deca njene generacije, te da će pisati o svojoj potresnoj priči s ocem, pevačem Donovanom iz 1960-ih, koji je na nju gledao kao na "grešku" i nazivao ju je samo "devojkom".

Skaj je imala samo 15 godina kad je debitovala u Holivudu u kultnom trileru "River‘s Edge" uz Kijanua Rivsa, i tek 16 kad je iskusila "toksičnu ljubav" s frontmenom Red Hot Chilli Peppers-a, Kidisom koji je bio stariji osam godina od nje i u to vreme zavisan od heroina. I sam 60-godišnji Kidis, koji je danas potpuno trezan i čist po pitanju droga, rekao je da ga je zavisnost umalo koštala života.

Ajoni Skaj
foto: Nicholas Hunt / Getty images / Profimedia

"Bila sam potpuno nevina... Nisam znala šta me snašlo. Entoni je bio osam godina stariji od mene. Bio je moj prvi dečko muzičar i bio je divlji. To je trajalo dve godine", ispričala je prošle godine Skaj za "Sydney Morning Herald". U pismu izdavačima dalje stoji kako je "napuštanje Kidisa zbog svoje velike ljubavi Adama Horovica bio čin sopstvenog spasavanja". No, brak s Horovicom, kad je imala 22 godine, završio se zbog njenih gotovo patoloških preljuba.

"Krećući se uvek od jedne velike ljubavi do sledeće s puno usputnih veza između, Ajoni je imala mučan osećaj da postoji nešto jače od feminizma 1990-ih što je tera na potragu za seksom i serijsko varanje", najavljuje.

Skaj se udala za Horovica 1991, a par je predao papire za razvod 1999, objavivši kako su već neko vreme razdvojeni.

"Bio je prijatelj mog brata i venčali smo se kad sam imala 21 godinu. Bili smo ludo zaljubljeni, ali i premladi. Nije potrajalo", ispričala je glumica. U podkastu "Weider Together", koji vodi sa sadašnjim suprugom, australijskim muzičarem Benom Lijem, Skaj je govorila o svom bratu Donovanu Liču, koji se ljutio na nju zbog "devojaka" s kojima se družila tokom braka s Horovicom.

Glumica će takođe pisati o ocu, folk pevaču Donovanu, koji joj je nedostajao tokom odrastanja, a koji se, prema upućenima, njoj potpisivao s "Tvoj odsutni tata". Njena majka, glumica Enid Karl, i stariji brat glumac "proterani" su u Kaliforniju, gde je Skaj odrastala družeći se s ostalom "nepoželjnom decom" u kanjonima Los Anđelesa.

Glumica ima dve ćerke, 21-godišnju Kejt, koju je dobila s dizajnerom enterijera, Dejvidom Netom, i 15-godišnju Goldi, čiji je otac Li, njen sadašnji suprug, s kojim je u braku poslednjih 14 godina. Par živi na relaciji Sidnej - Los Anđeles.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:03

OVO SU LEPŠE POLOVINE 10 NAJBOGATIJIH LJUDI SVETA: Naučnica, reperka, glumica, plesačica oko šipke, ljubavnica...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track