DANIMA BESCILJNO LUTALA GRADOM, NA KRAJU ZAVRŠILA BEZ ODEĆE: Isplivali novi, jezivi detalji o stanju poznate glumice
Foto: Profimedia

tuga

DANIMA BESCILJNO LUTALA GRADOM, NA KRAJU ZAVRŠILA BEZ ODEĆE: Isplivali novi, jezivi detalji o stanju poznate glumice

Pop kultura -

Nekadašnja tin zvezda Amanda Bajns (36) je prošle nedelje viđena kako gola šeta ulicama Los Anđelesa, nakon čega je sama pozvala hitnu pomoć, nakon čega je smeštena na psihijatrijsko odeljenje.

Iako je glumica prvobitno trebalo da ostane kratko na posmatranju, čini se da će se njen boravak na psihijatriji produžiti.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Izvori bliski Amandi za TMZ su rekli da još uvek pokušavaju da slože kockice šta je tačno prethodilo njenom golom hodanju gradom, ali veruju da je danima bila na ulici.

Njen automobil pronađen je 15. marta u Long Biču, otprilike 65 kilometara od njene kuće i oko 40 kilometara od centra Los Anđelesa gde je nađena u nedelju ujutro.

Izvori su uvereni da je Amanda ili stopirala ili išla javnim prevozom do centra Los Anđelesa.

Viđena je u Holivudu 18. marta, a tada je imala odeću. Navodno je u jednom trenutku dobila prevoz od neznanca do Beverli Hilsa, ali je tražila da se vrati do Holivuda.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Otkako je odvedena u bolnicu za mentalno zdravlje u nedelju, njeno stanje se poboljšava, ali se očekuje da će tamo ostati još minimalno nedelju dana pre nego što bude potpuno spremna za izlazak iz bolnice.

Da podsetimo, Amanda je u nedelju rano ujutro viđena kako hoda u blizini centra Los Anđelesa bez ikakve odeće. Glumica je navodno mahala automobilima, govoreći vozaču da se oporavlja od psihotične epizode.

Tada je i sama nazvala broj za hitne slučajeve. Bajns je potom odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko posmatranje koje inače traje 72 sata, ali je u ovom slučaju produženo.

Takođe, njeni roditelji neće tražiti starateljstvo nad glumicom posle ove poslednje epizode, navodi izvor TMZ-a. Lin i Rik su duboko zabrinuti za ćerkino zdravlje, ali starateljstvo nije opcija za sada.

Amanda je živela sama i išla na časove kozmetologije i sve do relativno skoro je izgledalo da je na dobrom putu oporavka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track