DEČJA ZVEZDA SE SURVALA U JAMU POROKA, ALI ONA GA JE SPASILA: Njegov sin nosi ime puno TRAGIČNE simbolike, a sad je stigla beba
Foto: Profimedia

životni preokret

DEČJA ZVEZDA SE SURVALA U JAMU POROKA, ALI ONA GA JE SPASILA: Njegov sin nosi ime puno TRAGIČNE simbolike, a sad je stigla beba

Pop kultura -

Glumac Mekoli Kalkin slavu je stekao kao dete ulogom u filmu "Sam u kući", u kom je igrao dečaka Kevina, a u svom odraslom životu je bio poznat po razuzdanom ponašanju i borbi s zavisnostima, ali sve se to promenilo kad je upoznao svoju sadašnju verenicu Brendu Song.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Počeo je da glumi sa samo četiri godine, a 1994. povukao se iz Holivuda na 10 godina. Nakon niza zapaženih uloga proglašen je najuspešnijim dečijim glumcem nakon Širli Templ, ali slava ga je slomila. U septembru 2004. godine uhapšen je zbog posedovanja marihuane i supstanci Alprazolama i Klonazepama pa je jedno vreme proveo u zatvoru.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Optužen je za ilegalno posedovanje supstanci i na sudu priznao krivicu. Pušten je uz kauciju od 4000 dolara. Njegovi prijatelji i fanovi dugo su se bojali za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeniti život.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Sa samo 18 godina oženio se glumicom Rakel Majner i razveli su se nakon četiri godine braka. Nakon toga osam godina je bio u vezi s glumicom Milom Kunis, sadašnjom suprugom Eštona Kučera. Osim glume bavi se i muzikom, a vodi i uspešan podkast.

Brenda i Mekoli zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Changeland". Brenda je za "Entertainment Tonigh" rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno čijenica da su oboje glumili kao deca.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

"Deca glumci, o tome ne stignemo ni da razgovaramo, samo se pogledamo u oči i znamo šta mislimo", rekla je ona.

Ona je karijeru započela sa šest godina radeći kao dečji model. Na platnu je debitirala gostovanjem u sitkomu "Thunder Alley", a zatim karijeru nastavila ulogama u televizijskim serijama za decu "Fudge" i "Nickelodeon".

Od 2005. snimala je za Dizni, a saradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga, pridružuje se produkciji "Columbia Pictures", a danas pozajmljuje glas u animiranim filmovima.

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Ona i Kalkin postali su roditelji u maju 2021. godine, a sinu Dakoti su ime dali po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je 2008. godine preminula u tragičnoj nesreći.

Sad se saznalo da je par u tajnosti dobio i drugo dete koje se rodilo oko Božića, a vest je otkrio Mekolijev brat Kiran Kalkin. Strani mediji pišu da se radi o sinčiću kome su dali ime Karson, ali Brenda i Mekoli se zasad nisu oglasili o ovime, a privatni život radije drže podalje od očiju javnosti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track