NAJVEĆA ŠOUBIZ DRAMA OTIŠLA PREDALEKO: Oglasila se zbog žene koja joj se JAVNO RUGALA i svi su U ŠOKU zbog onog što je rekla!
Foto: Profimedia

NE PODRŽAVA TO

NAJVEĆA ŠOUBIZ DRAMA OTIŠLA PREDALEKO: Oglasila se zbog žene koja joj se JAVNO RUGALA i svi su U ŠOKU zbog onog što je rekla!

Pop kultura -

Negativni komentari upućeni Hejli Biber uzeli su maha, a sada se napokon oglasila i Selena Gomez, koja je na Instagram profilu napisala jasnu poruku svojim pratiocima.

Mnogima je poznata najveća šoubiz drama u poslednjih nekoliko meseci između Selene Gomez (30) i Hejli Biber (26), koja se odvija na društvenim mrežama. Obožavatelji već dugo vode raspravu o tome na čijoj su strani, a čini se kako je Hejli primala ozbiljne pretnje povodom cele situacije.

Selena Gomez
foto: Printscreen Instagram

Selena je prekinula ćutanje, te je na svoj Instagram objavila poruku svojim pratiocima.

- Hejli Biber mi se javila i dala mi do znanja da prima pretnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Niko ne bi trebao da doživi mržnju i zlostavljanje. Uvek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane - napisala je Selena, bivša devojka Džastina Bibera.

Selena Gomez
foto: Craig Blankenhorn/Hulu / Hollywood Archive / Profimedia

Podsetimo, u februaru su fanovi zaključili da su Hejli i Kajli Džener na društvenim mrežama izrugivale Selenu zbog njenog izgleda. Nakon toga su mnogi počeli da brane Selenu i pozivali ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kajli i Hejli.

Hejli Biber
foto: Profimedia

Hejli, Kendal Džener i Džastin Skaji tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su govorile tekst: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvek ispravan". Brojni fanovi bili su uvereni da se video odnosio na Selenu, te su prozvali Hejli ljubomornom zlicom, na šta je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namera da vređa Selenu, te da je iskoristila taj tekst jer se nalazio u trendingu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track