DA LI SE SEĆATE PRINCA MUSTAFE IZ "SULEJMANA VELIČANSTVENOG" ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE? Ima 47 godina i evo kako sada izgleda! FOTO

faca

DA LI SE SEĆATE PRINCA MUSTAFE IZ "SULEJMANA VELIČANSTVENOG" ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE? Ima 47 godina i evo kako sada izgleda! FOTO

Pop kultura -

Igrao je princa Mustafu u "Sulejmanu Veličanstvenom", a zbog njegovog glasa, stasa i glume osvojio je mnoga srca u našoj zemlji i dugo je bio jedan od omiljenijih likova te serije.

Mehmet Gunsur, koji glumi princa Mustafu u seriji "Sulejman Veličanstveni’", rođen je u Istanbulu 8. maja 1975. godine. Pre nego je počeo da se bavi glumom radio je kao barmen i maneken.

Vrlo brzo skrenuo je pažnju na sebe, kako svojim izgledom, tako i svojim glumačkim sposobnostima.

Iz njega su mnogobrojna glumačka priznanja, između ostalih i nagrada za glumca koji najviše obećava 1998. godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Ankari za ulogu u filmu “Hamam” i 2003. godine posebna nagrada žirija na prestižnom turskom festivalu u Antaliji za glumu u filmu "O Simdi Asker".

U srećnom je braku sa italijanskom rediteljkom Katerine Mongio, s kojom ima sina Alija i ćerku Maju.

Na njegovom Instagram profilu se može videti da uskoro kreće serija na Dizni+ koja se zove "Arayış", pa se može reći da će svetska upoznati raskošan talenat ovog glumca.

(Kurir.rs/Azra.ba)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track