BILA STRIPTIZETA PA REŠILA DA OKRENE NOVI LIST: Predala život BOGU, ne snima se GOLA, a krenula da smanjuje grudi, zadnjicu i usta
Foto: Profimedia

novi život

BILA STRIPTIZETA PA REŠILA DA OKRENE NOVI LIST: Predala život BOGU, ne snima se GOLA, a krenula da smanjuje grudi, zadnjicu i usta

Pop kultura -

Nekadašnja striptizeta i model Blek Čajna (Blac Chyna) odlučila je da se vrati svom prirodnom izgledu pa je tako nakon smanjenja zadnjice i grudi sada uklonila i filere s lica.

Blek Čajna
foto: Profimedia

Osim svoje drastične transformacije, 34-godišnja rijaliti zvezda nedavno je obavestila svoje pratioce da je deaktivirala OnlyFans profil. Inače, Blek Čajna je preko ove stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno zaradila čak 240 miliona dolara 2021. godine.

- Više nisam na OnlyFansu. Od sada menjam sve na sebi, rekla je majka dvoje dece koja je prodavanje fotografija na spomenutoj stranici nazvala "slepom ulicom" te sada smatra da ona sama vredi puno više od toga.

Blek Čajna
foto: Printscreen Instagram

Objasnila je da želi da bude primer svojoj ćerki Drim Kardašijan (6) i svome sinu Kingu Kairu Stivensonu (10) i da je to bio glavni razlog za deaktivaciju naloga na OnlyFansu.

Inače, ćerku je dobila s bivšim verenikom, rijaliti zvezdom Robom Kardašijanom, a sina iz prošle veze s reperom Tajgom.

Platformi se pridružila 2020. gde je ubrzo postala velika zvezda. U početku je pretplatnicima naplaćivala 10 dolara mesečno, ali ubrzo je počela da zarađuje 20 miliona dolara mesečno, prema časopisu The Richest.

Počela je da naplaćuje pretplatu od 50 dolara mesečno, nudila je tromesečni paket za 127,50 dolara i godišnji za 450 dolara. Ubrzo je zaradila preko 240 miliona dolara na stranici, a na kraju je potvrđeno da je to bila najveća zarada među slavnima.

U maju je putem Instagrama otkrila da je "ponovno rođena" nakon što se krstila na svoj rođendan.

Uklanjanje filera s lica dokumentovala je u videu podeljenom na Instagramu.

- Rešavam se filera s obraza i vilice jer je već stvarno dosta, napisala je rijaliti zvezda koja je sada odlučila da se reši i filera s usana.

U videu je pokazala i lekara kako tankom iglom ubrizgava otapalo u njeno lice dok je pritom objašnjavala različite tehnike koje koristi za svako područje. Ovu odluku donela je jednostavno zato što je želela da ponovno izgleda prirodno.

- Snimiću sve. Potražila sam neke stvari i jedina negativna stvar u vezi otapala je što samo jako peče. Čak se ne brinem zbog toga, samo želim da se rešim filera, rekla je Blek Čajna koja je bila šokirana koliko su joj oni ustvari promenili lice.

- Spremna sam da se vratim Anđeli (njeno pravo ime, op.a.). Osećam se kao da sam prerasla Blek Čajnu i da je vreme za promenu, objasnila je.

Lekar joj je rekao da otapalo deluje brzo pa će već za 24 sata moći da primeti promenu na svom licu. Sledeći su bili obrazi, što je od lekara zahtevalo malo više truda.

Umjesto niza bockanja, kao što je to radio na vilici, koristio je kateter kako bi mogao da zahvati celo područje samo jednim ubrizgavanjem. Iako u početku nije osećala nikakav pritisak, kada je otapalo počelo da deluje, s pratiocoma je podelila da je osetila žarenje u obrazima.

Zatim su usledile usne koje je lekar masirao nakon ubrizgavanja kako bi se otopina ravnomerno rasporedila.

Rijaliti zvezda je ponovila da nema ništa protiv žena koje ipak odluče da stave filere, ali da to više nije za nju.

Iskreni video naslovila je jednostavnom porukom: "Uklonila sam sve filere s lica, tako sam srećna".

Prethodno je priznala da je imala četiri operacije grudi, liposukciju i povećanje zadnjice.

- Želim da svi budete deo moga putovanja koje mi menja život. Smanjila sam grudi i zadnjicu Svi vi imate moć da izlečite svoj život i to treba da znate, zaključila je.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track