"OSTAVI GA NA MIRU" Slavni muzičar uhvaćen s jednom od NAJLEPŠIH ŽENA, a fanovi se OBRUŠILI na nju! Brutalno je VREĐAJU!
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE PRIHVATAJU JE

"OSTAVI GA NA MIRU" Slavni muzičar uhvaćen s jednom od NAJLEPŠIH ŽENA, a fanovi se OBRUŠILI na nju! Brutalno je VREĐAJU!

Pop kultura -

Nakon što je Hari Stajls usnimljen kako se ljubi Emili Ratajkovski, pevačevi fanovi su počeli da napadaju manekenku na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su počeli da joj pišu negativne komentare ispod poslednje objave na Instagramu.

"Hari, stvarno? Možeš ti bolje. Ona je u haosu", "Nema ko nije spavao s njom", "Kloni se Harija", "Ostavi ga na miru", "Najpametnije bi joj bilo da isključi opciju komentarisanja", samo su neki od komentara nakon glasina o njihovoj vezi, a mnogi su joj ostavljali emotikone zmije.

Podsetimo, Daily Mail je objavio ekskluzivni video na kome se vide Hari i Emili pored automobila na ulicama Tokija kako se ljube. Pogledi prolaznika, kao i kamere, čini se da im nisu smetali jer su se pred svima strastveno ljubili. Snimak se brzo proširio društvenim mrežama.

Nedavno se pisalo da Hari ima devojku, a Emili su povezivali s više muškaraca.

Inače, Hari je trenutno u Japanu u sklopu svoje turneje "Love On Tour". Krajem prošlog meseca pisalo se kako je nakon raskida s Olivijom Vajld pronašao novu devojku, ali nije otkriven identitet te žene.

Emili su proteklih nekoliko meseci, nakon razvoda od filmskog producenta Sebastijana Bera Meklarda, povezivali s nekoliko muškaraca. Bila je u vezi s komičarem Pitom Dejvidsonom, šuškalo se da se nešto dešava između nje i Breda Pita, navodno je viđena s umetnikom Džekom Grirom, a za Dan zaljubljenih je objavljivala gole fotografije s Erikom Andreom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track