ANĐELINA DŽOLI NE DOZVOLJAVA ĆERKI DA IMA DEČKA: Glumica imala skandalozan ljubavni život kao tinejdžerka, a sada se PLAŠI KARME!
Foto: Profimedia

da li je ovo previše?

ANĐELINA DŽOLI NE DOZVOLJAVA ĆERKI DA IMA DEČKA: Glumica imala skandalozan ljubavni život kao tinejdžerka, a sada se PLAŠI KARME!

Pop kultura -

Glumica Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena na svetu i najuspešnjih u svom poslu, a pored toga je veoma posvećena majka svojoj deci. Kao dobra majka, podržava svaki izbor svoje dece i nesebično izdvaja svaki momenat kako bi im se posvetila.

Anđelina Džoli, Dejvid Mejer de Rotšild
foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, u poslednje vreme su se stvari izgleda malo promenile, naročito kada je u pitanju ljubavni život njenih mezimica. Holivudska diva je naime, postavila stroga pravila svojoj ćerki Šajlo Džoli-Pit istog trentuka kada je pokazala interesovanje za zabavljanje sa dečacima.

Momci su zabranjeni

Anđelina joj do sada nije dozvoljavala da ima momke, a s obzirom da će Šajlo uskoro napuniti 17, glumica je odlučila da popusti, ali samo pod jednim uslovom - da dečka prvo upozna pre nego što odobri vezu.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Verujemo da to ima veze sa Anđelininom prošlošću i činjenicom da je imala izuzetno buran ljubavni život, naročito u ranoj mladosti, tako da strahuje da se to ne dogodi njenin naslednicama.

Mama je imala buran život u srednjoj školi

Podsetimo, slavna lepotica iza sebe ima skandalozan ljubavni život kao tinejdžerka, a verujemo da se plaši karme. Anđelina je prvi put živela sa dečkom Antonom Šnajderom sa samo 14 godina i to nakon nekoliko meseci veze.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Kako je govorila u prošlosti, "to je bila najbolja odluka njene majke".

- Jedan od mojih momaka je živeo sa mnom u kući moje mame kada sam imala samo 14 godina - prisetila se glumica jednom prilikom

- To je bila najpametnija stvar koju je moja majka mogla da uradi jer se, ovako, nismo zajedno družili u parku. Dve godine smo živeli kao bračni par. Kada sam napunila 16. želela sam slobodu i htela sam da se fokusiram na posao. Tako da sam rano završila srednju školu i otišla da radim. Nisam izlazila dok nisam upoznala Džonija - pojasnila je glumica u jednom intervjuu

Ne odobravaju odluku

Ipak, iako je Anđelina veoma ponosna na ovu odluku svoje majke, javnost baš i ne deli njeno mišljenje.

"Razumem da je želela da ih ima "na oku", ali sa 14 si samo dete", "Meni to nije normalno. Znam da se ovakve stvari događaju, ali to nije okej", "Znači, Anđelina je bila aktivna od najranijih dana. Da li će tako podržati i svoju decu?", "Lepa je ko bog, ali ta porodica je poremećena"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Opametila se?

Čin se da je Anđelina tek sad shvatila težinu svega što je radila, i pri samoj pomisli da bi se isto moglo desiti i Šajlo, postala je veoma zaštitnički nastrojena, nevezano da li su u pitanju momci, prijatelji ili projekti, piše The News.

Da u ovim tvrdnjama ima istine pokazuje i situacija kada se Šajlo videla sa mladim glumcem Polom Meskalom, najpoznatijim po ulozi Konela u "Normalnim ljudima". Sa njima je bila i Anđelina koja je pomno pratila svaku reč.

Iako se isprva mislilo da je to novi izabranik Anđeline, ispostavilo se da su prijatelji, te da je Šajlo želela da ga upozna jer i sama gaji veliko interesuje za umetnost i kulturu što glumica ohrabruje.

- Džolijevoj nije bilo teško da organizuje sastanak. Naterala je svoje ljude da pozovu njegove ljude i to je odmah dogovoreno - piše US Magazine.

Mora mama da odobri prvo

Međutim, izveštaji dalje sugerišu da, ako se Šajlo sastaje sa bilo kojim potencijalnim dečkom, njena majka očigledno prvo "odobri" tu osobu.Izvor blizak porodici je potvrdio za Life & Stile: "Šajlo je veoma druželjubiva. Ona definitivno više nije malo dete. Kao da je odrasla preko noći."

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Džoli i Bred Pit u braku su dobili i Medoksa, Paksa, Zaharu, Noksa i Vivijen, a nije poznato da li je Anđelina tako zaštitnički nastrojena i sa drugom decom. Sumnja se da je Šajlo možda izuzetak jer joj je najsličnija, a godinama su je pratile priče da je transrodna zbog čega je bila na udaru javnosti, te Džoli ne želi da je iko povredi jer je emotivnija od ostale dece.

(Kurir.rs / Wanted)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track