ŽENA ZA KOJOM LUDE SVI MUŠKARCI NA SVETU OBUKLA MINIJATURNI KUPAĆI: Zbog nje se gubi dah, a sada je dokazala da je BOGINJA!
Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PRELEPA JE

ŽENA ZA KOJOM LUDE SVI MUŠKARCI NA SVETU OBUKLA MINIJATURNI KUPAĆI: Zbog nje se gubi dah, a sada je dokazala da je BOGINJA!

Pop kultura -

Jena od najlepših žena sveta, Ruskinja Irina Šajk (37) napravila je haos na društvenim mrežama poslednjom objavom.

Lepotica koja se nedavno pomirila sa ocem svoje ćerkice, holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, forografisala se u najminijaturnijem kupaćem kostimu, pokazavši neverovatnu figuru u 38. godini. Parčence krpice je pokrilo međunožje, a grudi je jedva obuzdala u nešto "sportskijem" modelu kupaćeg.

I mada su zli jezici pokušavali da ospore njeno savršenstvo, komentarišući kako sve manekenke koriste filtere i da u prirodi sigurno ne izgledaju tako, Ruskinja ih je dematnovala videom koji pokazuje realnu sliku stvari. I, da, Irina i u stvarnosti izgleda kao milion dolara! Obožavaoci Šajkove su odmah "skočili" da odbrane njenu čast na mrežama, pa su zapušili usta zlobnicima:

- Ovo nije fotošop, pogledajte video. Možete da pljujete do mile volje, ali ona je boginja - pisali su.

Komentari na mrežama su se samo nizali, a da je njena objava "lekovita" povrđuje i jedan korisnik koji je napisao:

- Obavezno gledati kad je napolju tmurno i pada kiša. Momentalno podiže raspoloženje.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track