ŠOK TANGA KUPAĆI KIM KARDAŠIJAN NAPRAVIO POMETNJU: Kad se okrenula, otkrila da li su njene ČUVENE OBLINE prošlost! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Printskrin/Instagram

I DALJE JE IZAZOVNA

ŠOK TANGA KUPAĆI KIM KARDAŠIJAN NAPRAVIO POMETNJU: Kad se okrenula, otkrila da li su njene ČUVENE OBLINE prošlost! (FOTO)

Pop kultura -

Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan, pojavila se tokom modnog snimanja na plaži u Malibuu u upadljivom kupaćem kostimu roze boje i tako opet podigla prašinu u medijima na račun svog izgleda.

Nekoliko godina se priča, a i Kim sama to govori, da ona želi da promeni svoj izgled odnosno da želi da smrša i da se odrekne prepoznatljivih oblina. Za prošlogodišnju Met galu dala je sebi veliki izazov koji je prema mišljenju stručnjaka bio i rizik za zdravlje jer se ona podvrgla rigoroznoj dijeti, a sve kako bi obukla kultnu haljinu Merilin Monro iz 1962. godine. Rekla je da je zbog modnog događaja smršala sedam kilograma i insistirala, zajedno sa svojim trenerom, da mršavljenje nije bilo ekstremno.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen YT

Kim jeste smršala ali ne ekstremno, obline su i dalje tu, što i pokazuju ekskluzivne slike iz Malibua.

TV zvezda objavila je nedavno modnu kampanju svog brenda sa vidljivo fotošopiranim slikama na kojima izgleda vitkije, a onda je usledila još jedna serija slika nje u kupaćem kostimu koje su približnije onome što vidimo na novim fotografijama.

Kako vam se dopada novo izdanje Kim Kardašijan i da li mislite da je dijeta kojoj je bila podvrgnuta zaista imala efekta?

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:26

Skinula se Jovana Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track