SLAVNI GLUMAC KOGA SVI OBOŽAVAJU 52 GODINE NIJE ZNAO DA IMA DETE: Posle POLA VEKA upoznao ćerku koju je dobio s koleginicom
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SLAVNI GLUMAC KOGA SVI OBOŽAVAJU 52 GODINE NIJE ZNAO DA IMA DETE: Posle POLA VEKA upoznao ćerku koju je dobio s koleginicom

Pop kultura -

Zvezda serije "Mućke", Dejvid Džejson (83), otkrio je da ima još jednu ćerku, za koju nije znao 52 godine. Osim toga, glumac je saznao i uzbudljivu vest da ima i 10-godišnjeg unuka.

Dejvid je rekao da nije znao ništa o svojoj ćerki Ebi Haris donedavno, ali nakon što su on i njegova porodica prebrodili ogroman šok, primili su Ebi i njenog sina Čarlija u svoj dom.

Džejson, koji je glumio Del Boja u "Mućkama", otkrio je za The Mirror: "Nije dovoljno reći da je to bilo iznenađenje."

TV legenda sada gradi vezu s Ebi, koja je rođena 1970. nakon što je njena majka, glumica Dženifer Hil bila u kratkoj vezi s njim.

83-godišnjak je rekao da ih on, njegova supruga Ledi Džil Vajt (62) i ćerka Sofi sada dočekuju raširenih ruku.

"Nakon što sam se pomirio s vestima, presrećan sam što sada mogu da upoznam Ebi, pa se nalazimo kad god možemo. Moja supruga Džil i ćerka Sofi, pružale su veliku podršku i razumevanje i prihvatile su Ebi i poželele dobrodošlicu njoj i njenom malom sinu u svoju, sada širu, porodicu", rekao je glumac.

Ebi, koja je takođe glumica, i Čarli čak su proveli deo praznika sa Dejvidom u njegovom domu.

Dejvid Džejson
foto: Profimedia

"Otkrivajući identitet svog oca, počinjem da sastavljam svoj sopstveni. Naravno, neverovatno sam ponosna, ali često potpuno skrhana tugom za godinama koje smo izgubili. Nakon odmerenog početka, sada se nadam da možemo svesno da odvojimo vreme da se viđamo češće, tako da mogu da savladam umetnost da budem najbolja starija sestra i izgradim smislen odnos otac-čerka u pravom smislu reči", rekla je Ebi.

Dejvid Džejson, Mućke, Del Boj
foto: Profimedia

Ebina mama Dženifer bila je u vezi s Dejvidom kad je on imao 30 godina. Oboje su glumili u filmu "Under Milk Wood" Dilana Tomasa u londonskom May Fair pozorištu, a godinu dana kasnije on se pojavio u filmskoj verziji klasika.

Sir Dejvid upoznao je Ebi nakon što se rodila, ali on nije imao pojma da mu je to ćerka. Tek godinama kasnije počeo je da sumnja da joj je on otac - i u pismu ga je upitala hoće li ili ne na test utvrđivanja očinstva. I upravo je taj test otkrio istinu.

"Nadamo se da nam je svima dopuštena privatnost da nastavimo našu novu vezu i upoznajemo se sve više i više", dodao je glumac.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja