EVO KAKO IZGLEDA UNUK MANDE KOJI JE STRADAO SA ARKANOM: Napunio 6 godina, otac mu poznati pisac koji je kao dete imao pejdžer FOTO
Foto: Printskrin/Instagram, Prvatna Arhiva

ma predivno

EVO KAKO IZGLEDA UNUK MANDE KOJI JE STRADAO SA ARKANOM: Napunio 6 godina, otac mu poznati pisac koji je kao dete imao pejdžer FOTO

Pop kultura -

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića Mande, koji je 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental" ubijen sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem je proslavio 6. rođendan sina Lazara.

Srećan rođendan! Lazar danas puni 6
Srećan rođendan! Lazar danas puni 6 foto: privatna arhiva

Ovaj pisac, sportski menadžer i renesansna ličnost je u srećnom braku sa Marinom Kotevski. Venčali su se u maju 2016, a 2017. godine postali se roditelji. Pre nje, bio je u vezi sa njenom koleginicom Marijanom Mićić.

Slavljenik u igraonici
Slavljenik u igraonici foto: Kurir
Aleksandar Mandić, Milenko Mandić, sin, unuk
foto: privatna arhiva

Unuk Milenka Mandića je izrastao u finog dečaka kog roditelji obasipaju ljubavlju.

1 / 7 Foto: privatna arhiva

Da podsetimo, Aleksandar je nakon očeve smrti nasledio ogromno bogatstvo i tako opostao veom imućno dete, koje je sa tada tek sedam godina nosio pejdžer, imao kola, brendiranu garderobu... Takođe, nasledio je i mnogo nekretnina.

Aleksandar Mandić
foto: Kurir televizija

Pisalo se da je imao vilu na Avali koju je kasnije prodao jednom fudbaleru, sedam stanova... a bogatstvo se procenjivalo na 4 miliona evra. Ipak, kroz pet godina Aleksandar je potrošio sve, jer ga je, kako je svojevremeno izjavio, ulica uzela pod svoje.

Inače, Aleksandar je objavio knjigu "Bilo jednom u Beogradu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:17

Šijan mi je davao poršea, Ćenta oružje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track