ŠOK OBRT U SLUČAJU MARVELOVE ZVEZDE: Uhapšen zbog NASILJA NAD SUPRUGOM, a sad isplivale poruke koje je NAVODNA ŽRTVA slala
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

PUŠTEN IZ PRITVORA

ŠOK OBRT U SLUČAJU MARVELOVE ZVEZDE: Uhapšen zbog NASILJA NAD SUPRUGOM, a sad isplivale poruke koje je NAVODNA ŽRTVA slala

Pop kultura -

Glumac Džonatan Mejdžors nedavno je priveden zbog optužbi da je fizički napao ženu tokom porodične svađe. Njujorška policija objavila je tada saopštenje u kom navodi da je glumca privela nakon što je primila prijavu o ženi s lakšim povredama koja je prevezena u bolnicu.

Objavljene poruke koje je navodna žrtva slala nakon hapšenja glumca

Žena je policiji rekla da je napadnuta, te je, kako stoji u saopštenju, zadobila lakše povrede vrata i glave i prebačena u bolnicu. Sada stižu detalji slučaja. Prija Čodri, advokatica glumca, podelila je tekstualne poruke koje bi trebale da dokažu glumčevu nevinost.

Navodna žrtva je Marvelovoj zvezdi poslala nekoliko poruka nakon njegovog privođenja priznajući "da je ona bila ta koja je upotrebila fizičku silu protiv njega". Na snimcima ekrana koje je objavio portal Page Six, žena uverava glumca da će se "pobrinuti da se ništa ne dogodi" jer je ona "kriva što je pokušala da zgrabi njegov telefon".

Mejdžors negira optužbe za napad

Na kraju poruka je čak napisala i "volim te". Posle nekoliko sati, nakon što glumac nije odgovorio na prve poruke, navodna žrtva je ponovo pisala. Rekla je da se davljenje nije dogodilo i da se zalaže kod okružnog tužitelja da ne podigne optužnicu protiv Mejdžorsa. Advokatica je pokazujući poruke rekla da Mejdžors u potpunosti negira da je napao ženu.

Džonatan Mejdžors
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, prema policijskom saopštenju, vlasti su pozvane u stan u njujorškom Čelsiju nakon što su odgovorile na poziv u kojem je muškarac bio uključen u porodičnu svađu sa ženom. Žena je policiji rekla da je napadnuta te je, kako stoji u saopštenju, zadobila lakše povrede vrata i glave i prebačena u bolnicu.

"Žrtva je obavestila policiju da je napadnuta. Policajci su stavili 33-godišnjeg muškarca u pritvor bez opiranja. Žrtva je zadobila lakše povrede glave i vrata i prevezena je u područnu bolnicu u stabilnom stanju", rekao je portparol njujorške policije u izjavi za Associated Press. Glumac je nakon privođenja pušten iz pritvora.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track