MANEKENKA POKAJNICA: Ljubakala se s BIVŠIM svoje prijateljice, sad je MOLI ZA OPROŠTAJ! Ljubavna drama poprima SVE VEĆE RAZMERE
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MELODRAMA

MANEKENKA POKAJNICA: Ljubakala se s BIVŠIM svoje prijateljice, sad je MOLI ZA OPROŠTAJ! Ljubavna drama poprima SVE VEĆE RAZMERE

Pop kultura -

Bivša devojka pop zvezde Harija Stajlsa, Olivija Vajld, besna je nakon što je otkrila da on se sada zabavlja s njenom bliskom prijateljicom, Emili Ratajkovski, piše The Sun.

Emili je molila glumicu i rediteljku Oliviju za oproštaj zbog sve veće bliskosti s Harijem, otkrio je neimenovani izvor blizak zvezdi.

Profimedia, Olivija Vajld
foto: Profimedia

"Olivija celu ovu situaciju vidi kao izdaju od Emili i Harija. Nadala se da će moći da se iskupi Hariju u jednom trenutku, ali to ju je stvarno povredilo. Činjenica da je nastavio s Emili, s nekim koga Olivija smatra prijateljicom, dođe joj kao stavljanje soli na ranu. Emili ju je molila za oproštaj, ali to što je s Olivijinim bivšim dečkom je brutalno", ispričao je izvor.

"Olivija ne želi da bude uvučena u ovaj nered i odbija da živi pod teretom prošlosti. Fokusirana je na svoju karijeru i decu i ne želi da troši svoju energiju na ovu dramu", istakao je izvor.

Hari Stajls
foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Hari i Emili uhvaćeni su ranije ove nedelje kako se ljube u Tokiju, gde je bivši pevač "One Directiona" nastupao.

Daily Mail je tada snimio pevača i manekenku, a oni svoju vezu nisu još zvanično potvrdili

"Hari se viđa s nekim. Daće sve od sebe da sakrije njen identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je izvor za Daily Mail.

Emili Ratajkovski
foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Hari i Olivija vezu su raskinuli u novembru, nakon gotovo dve godine veze. Upoznali su se na setu filma "Ne brini, draga", u kom su oboje glumili, a režirala ga je Olivija.

Njih dvoje su kao razlog raskida veze naveli "različite prioritete koji ih razdvajaju" i razišli su se u miru.

Ona i Emili su prijateljice i zajedno su bile na žurki nakon dodele Oskara u Los Anđelesu pre dve nedelje.

Hari Stajls, Olivija Vajld
foto: HS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Takođe, bile su zajedno na jednom od Harijevih koncerata u Parizu.

Emili je svojevremeno rekla da se osećala zaštitnički prema Oliviji nakon što je glumica bila kritikovana zbog veze s Harijem.

Dok uživa u vezi s mlađanim Harijem, Emili rešava papire za razvod od bivšeg supruga Sebastijana Bera Meklarda, s kojim ima dvogodišnjeg sina.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track